facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beaumont Meubles International sa

Adres: Chau. de Charleroi 129, 6511 Beaumont, België
Telefoonnummer: 071 53 35 23
Staat: Région Wallonne
District: Hainaut
Stad: Beaumont
Route: Chaussée de Charleroi
Huisnummer: 129
Postcode: 6511


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 09:00–18:00
woensdag: 09:00–18:00
donderdag: 09:00–18:00
vrijdag: 09:00–18:00
zaterdag: 09:00–18:00
zondag: Gesloten

Recensies
Ik wacht al bijna 3 maanden op mijn bank, dus ik kijk al die tijd naar mijn tv terwijl hij op de grond staat!nSchandalig!nEn als ik bel, wordt er niet opgenomen of geeft hij me een datum die hij later uitstelt, bijvoorbeeldnMijn bank zou medio september geleverd worden, het is oktober, de verkoper vertelde mij dat hij op 10 oktober de banken zou ontvangen omdat er vertraging was, het is 14 oktober en ik heb nog steeds geen nieuws.
Ik heb één ster gezet omdat ik geen andere optie heb, ik klaag meestal niet op internet, maar hier!nGecompliceerde verkoop omdat we de tentoonstellingsstoelen voor de volle prijs kregen wat we weigerden en nieuwe moesten ontvangen... waar we al bijna een jaar op wachten.nMeer dan matige kwaliteit: de bekleding van de tafel en het buffet scheurde toen ik een stom stukje plakkerig papier verwijderde! Met bijna € 1700 kon ik er niet om lachen.nBericht aan ongelukkige toekomstige klanten: VLUCHT!!
Zeer ruime plaatsennZeer aardige verkoper
Zeer mooi huis. Ik raad deze winkel aan omdat deze een ruime keuze heeft en gratis thuisbezorging biedt.
Eindelijk een winkel waar je in alle rust kan kijken zonder de verkoper achter je te hebben en een zeer vriendelijke ontvangst en de prijzen zijn voor iedereen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid