facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beaufiness

"Al meer dan 10jaar sta ik, Darline, met trots in mijn zaak Beaufiness. Bij ons kan u terecht voor allerlei schoonheidsbehandelingen. Van gelnagels tot wimperextensions, pedicure, en zoveel meer. Voor ieder wat wils. Kom langs en geniet..."
Adres: Neerwegstraat 20, 9550 Herzele
Telefoonnummer: 0494475502
Stad: Herzele
Route: Neerwegstraat 20
Postcode: 9550



op zoek naar gerelateerd: Crossfaded Herzele
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Noortje’s Nails Noortje’s Nails 2 km Gel op eigen nagel Gel met verlenging Bijwerking gelnagels Gel verwijderen + naverzo...
Beau Belle Beauty Beau Belle Beauty 3 km Super goeie service en heel mooi resultaat
Fie Unique Fie Unique 7 km - gelnagels - gel op tenen - make-up - workshops - kleuranalyse
Recensies
Darline is een super lieve en klantvriendelijke schoonheidsspecialiste. Ze staat altijd klaar voor haar klanten en doet telkens haar uiterste best om haar agenda aan te passen aan de klant. Zowel de klassieke manicure en pedicure als gelnagels zijn top bij haar! Daarnaast is ze ook veel goedkoper dan de andere schoonheidssalons in de buurt! Aanrader!
Super vriendelijke, zachtaardige mevrouw! Perfect werk geleverd...zeker een aanrader en voor een laag prijsje! Je kan alles met haar bespreken en ik voelde me daar direct op mijn gemak!
Steeds stipt en vriendelijk. Stelt zich heel flexibel op en doet haar job met hart en ziel !
Persoonlijke en vriendelijke ontvangst. Super in haar werk!
Topmadam, behandeling met zorg & lieve aangename babbel. Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid