facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beaucare Clinik

"La Clinique BeauCare est une clinique privée dédiée à la chirurgie esthétique en région Bruxelloise, à Machelen. Nous proposons à nos patientes des interventions de chirurgie esthétique et plastique de qualité à des prix tout compris honnêtes. La clinique BeauCare dispose d’un matériel médical de dernier cri dans trois salles d’opération. Kliniek BeauCare is een privékliniek gespecialiseerd in plastische en esthetische chirurgie in de Brusselse regio, met name in Machelen. Wij bieden plastische en esthetische chirurgie van hoogwaardige kwaliteit, aan eerlijke prijzen. Kliniek BeauCare maakt gebruik van het laatste nieuwe medisch materiaal, waarbij in drie operatiezalen wordt gewerkt."
Adres: Peutiesesteenweg 111, 1830 Machelen, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 003227560404
Stad: Machelen
Route: Peutiesesteenweg 111
Postcode: 1830



op zoek naar gerelateerd: beaucare prijzen, prive kliniek, beaucare reviews, prive kliniek limburg, beste kliniek voor plastische chirurgie belgie, esthetische chirurgie mechelen, be clinic prijzen, dr vrambout
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kliniek BeauCare Kliniek BeauCare 0 meter Ik heb op 27 januari een borstvergroting laten uitvoeren. Ik werd zeer goed begeleid ...
Adagio Beautystyle Adagio Beautystyle 487 meter Vandaag voor de 1ste x Adagio bezocht en dat is reuze meegevallen! Zalig in de watten...
Eline Movaert Nails & Beauty Eline Movaert Nails & Beauty 1 km Gelaatsverzorgingen, gelnagels, massages, medische pedicure, ontharingen, ed.
DDM Beauty DDM Beauty 2 km Vriendelijk,Hartelijk onthaal,zeer ruime keuze van produkten
Recensies
Ik heb op 27 januari een borstvergroting laten uitvoeren. Ik werd zeer goed begeleid en alles werd mij zeer goed uitgelegd. De arts stelde mij ook zeer op mijn gemak. Ik had wel veel pijn en heb na 1 week teruggebeld waarop ik meteen werd geholpen en gerustgesteld. Ze gaven mij ook extra medicatie mee en sinds vandaag 2 weken later zijn de draadjes eruit en ik voel me prima. Ik ben zeer tevreden ook over het resultaat rekening houdend met nog een lichte zwelling. Heel erg tevreden over deze kliniek, ik kan ze alleen maar aanraden.
Ik ben net thuis van de operatie van een borstcorrectie. Ik lees enorm veel negatieve commentaren, die ik eigelijk totaal mis vind. Ik heb een hele aangename ervaring gehad daar. Was enorm nerveus, mits ik nog nooit onder narcose ben geweest. Ze hebben me ZO enorm op m’n gemak gesteld. De dr. Was ten eerste super lief, een tof madammeke. Verpleging heel fijn en geruststellend. Voor de operatie begon was de verpleegster mij zo op m’n gemak aan het stellen, dat ik ze ZO dankbaar ben. Nadien bij het ontwaken, kwamen ze allemaal eens kijken of ik in orde was, of ze konden helpen met iets. In 1 woord : TOP. Dank jullie wel voor mijn eerste ervaring met een operatie aangenaam te laten verlopen. EEN AANRADER DUS !!!
Helaas net als de mevrouw van de review voor mij... Ook ik kan geen contact krijgen en heb geen dossier met gegevens. Beaucare laat haar voormalige klanten ccompleet links liggen. Ik ben 12 jaar geleden geopereerd bij deze kliniek en heb al jarenlang onverklaarbare symptomen. Ben meermaals door de huisarts doorverstuurd voor hartonderzoeken en bloedtesten maar er komt nooit iets uit. Hartkloppingen, pijn rond het hart, gewrichtspijnen, haaruitval, extreme vermoeidheid, ademhalingsmoeilijkheden etc. Ik hoop over enkele maanden ook een explantatie te kunnen ondergaan maar ben bang dat er ook bij mij, onbekende en ongeregistreerde implantaten verwijderd zullen worden.
Zeer slechte ervaring!! De arts die zat ook achter de ontvangstbalie. Zeer onprofessioneel en had geen tijd voor een echte intake. Ik heb hier 2.5 uur voor gereisd enkele reis. Hij had geen tijd het betaalde consult van 40 euro bestond uit het afvinken van de vragenlijst. Hij moest immers ook aan de ballie zitten voor ontvangst!!!! Geen ruimte voor vragen of een goede uitleg. Er wordt maar 1 merk gebruikt en slechts 1 manier van inbrengen, dit staat niet op de website. De protesse is in Frankrijk zelfs afgekeurd en uit de handel gehaald. Buiten het feit dat dit betaalde consult 10 minuten duurde, heeft hij me niet op mijn gemak gesteld. Ik moest na 5 min mijn shirt uit doen, zonder rekening te houden dat dit wel een inpact had. Na 30 seconde wist hij wel genoeg, geen meting niks niet. Dit is zeer onprofessioneel en onmogelijk om een goede inschatting te kunnen maken wat past. Voor mij was dit een hel en voel me heel ongemakkelijk omdat ik bloot moest terwijl ik me heel ongemakkelijk voelde. Totaal geen respect of inlevingsvermogen. Per mail contact gezocht met de uitleg en verzoek oplossing zoals het terug betalen van het consult wat geen consult te noemen is. Geen reactie meer gehad nog een excuus. Als je lijf je lief is zou ik hier nooit heen gaan! Slechte service slechte inplantaten en zeer onpersoonlijk!!!!!
Ik ben gisteren geopereerd geweest voor een borstvergroting door dokter Ulens. Zo een lieve en eerlijk chirug. Alles werd me goed uitgelegd wat de mogelijkheden waren om zo dicht mogelijk mijn gewenst resultaat te behalen. Ook de verpleegsters hebben me goed begeleidt tijdens het hele traject. Het was de eerste keer dat ik werd geopereerd en ook eerste maal narcose. Wat beangstigend was. Maar ook dit verliep goed. Ik werd wakker zonder pijn. En zonder blauwe plekken. Waardoor ik ervan uit ga dat ze me correct hebben behandeld. Na de narcose was ik wel helemaal bevroren maar dat was ook het enigste negatieve punt. Beaucare en dokter Ulens zijn zeker een aanraders voor een BV!
Sarah Ulens heeft een prachtig staaltje magie geleverd. Ik was enorm zenuwachtig voor de borstlift operatie maar het is nóg mooier dan ik had durven hopen. Ontzettend knap vakmanschap, dank!!!!
Kan telefonisch niet bereiken en reageert niet op mails
Uitermate tevreden. Mijn borstvergroting ging eerst fout. De implantaten verzakten door te slappe huid. Dit werd na enkele maanden volledig kosteloos opnieuw gedaan en anders vastgemaakt ribben zodat het niet opnieuw zou gebeuren. Nu, enkele jaren later, nog steeds
Vandaag ooglidcorrecties gehad en mini facelift,, resultaat nog af te wachten maar qua deskundigheid van dokters. Zeer vriendelijk en super bekwaam. Meneer de anaesthesist op 27. 2. Proficiat. U kunt er wat van. Abslolute aanrader. Ik ben fan..!.mevr Heylen nicole
Beter kan niet... helemaal op mn gemak gesteld, professionele uitleg en in een aangenaam kader! Dr Sara Ulens luistert echt naar wat je precies wilt. Ben nu 2 uurtjes thuis en nog geen pijn tot hiertoe!!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Beaucare Clinik met het openbaar vervoer


Machelen Heirbaan 130 meter
221
225
683
820
821
Machelen Heirbaan 150 meter
221
225
683
820
821
Machelen Kwekerijstraat 240 meter
222
538
Machelen Kwekerijstraat 260 meter
222
538

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid