facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beaubourg Bistro

Beaubourg Bistro

Info

Le BeauBourg Bistro...

...on en parle toujours...

Geschiedenis

Ça y est...

Après une longue attente, Le Beaubourg Bistro ouvre enfin ses portes...

On en a parlé et on en parle toujours...

Dés ce 15 septembre, nous vous invitons à venir découvrir un lieu sympathique aux diverses ambiances dans lequel vous pourrez soit partager un dîner d'affaire, entre amis ou en famille soit simplement prendre un verre.

La cuisine est ouverte non-stop de 12h à 22h du dimanche au mercredi et du jeudi au samedi jusque 22h30.

On vous y attend !



"Situé dans un cadre calme et moderne,notre établissement possède un parking privé et gratuit.Le Beaubourg est l’endroit idéal pour se délecter en toute tranquillité. Que ce soit pour déguster notre carte de restauration brasserie où notre carte bistronomique régulièrement revisitee , vous êtes les bienvenus dans notre restaurant ! Tous nos plats sont fait maison avec des ingrédients issus de producteurs locaux."
Adres: 160 Voie de L'ardenne, 4053 Embourg, Liege, Belgium
Telefoonnummer: +32 (0)4 277 94 07
Stad: Embourg
Route: 160 Voie de L'ardenne
Postcode: 4053



op zoek naar gerelateerd: Le Beaubourg Embourg, le beaubourg, theux menu, Le Beaubourg Menu, Brasserie Beaubourg, Brasserie Beaufays, Restaurant Le Beaubourg, Theux, Brasserie Liège, Restaurant Theux
Recensies
Eten is goed en daar blijft het ook bij. Aller eerst duurde het lang vooraleer we de drankjes konden bestellen en effectief kregen. Daarna konden we niet betalen met de kaart en heb ik een 1km moeten wandelen om cash geld af te halen. Sommige obers zijn niet vriendelijk. De communicatie tussen het personeel liep stroef. Ten slotte vragen ze via een qr code de kaart te bekijken. Het menu is op de website incorrect, we konden enkel suggesties bestellen.
Vriendelijk personeel en lekker eten....er worden grote porties geserveerd
Zeer vriendelijke ontvangst door de eigenaar en het kamerpersoneel. Vriendelijke en verzorgde plek, zonder poespas maar met smaak. Valentijnsmenu zeer goed bereid door de chef en geserveerd met een glimlach. We komen met vertrouwen terug omdat we zeer tevreden waren met onze laatste bezoeken. Gemakkelijk parkeren aan de zijkant en aan de achterkant van het restaurant.
Smaakloze rundertartaar, gebrek aan kruiden en niet-bestaand ei. Een wijn aan 32€ die net zo lekker is als een supermarktwijn. Zeker, de gerechten zijn mooi bereid maar teleurgesteld over de smaak
Zeer aangenaam restaurant en ontvangst, met verrassende gerechten en presentatie, allemaal verrijkt met smaken en royale porties. Een sfeer van zeer goede smaak, een onberispelijke kwaliteit van de dienstverlening. Zeer betaalbare prijzen gezien de locatie van het restaurant, met verse producten. Een mooie kaart met redelijke prijzen. Gelegen in een prachtige omgeving. Een zeer goede sfeer en een schoon en goed ingericht restaurant.
Uitstekende service en maaltijden! Als vegetariër zorgden ze ervoor dat ze een speciaal gerecht voor me klaarmaakten zonder vlees en het was heerlijk! Zeer mooi terras, attent personeel, ik raad het ten zeerste aan en ik zal met plezier terugkomen! Vegetarische menuopties: Hoewel er geen vegetarisch gerecht op het menu staat, hebben ze een vegetarisch gerecht voor me gemaakt dat heerlijk en vullend was!
Zeer mooie omgeving, de service is onberispelijk. De keuken is uitstekend en vers. Zeer gastvrij en vriendelijk personeel
Zeer goed restaurant met meer dan geweldig personeel! Luisterend en zeer professioneel en vriendelijk. We komen hier elk jaar om familiale redenen en worden altijd goed ontvangen. Dankjewel! Zeer groot terras ook beschikbaar voor periodes van mooi weer! Kindvriendelijkheid: Uitrusting voor kinderen ter plaatse Parkeren: Veel parkeerplaatsen
Het is een heel mooi etablissement. De service en het contact met de medewerkers zeer goed. De gerechten zijn goed gemaakt en van goede kwaliteit, ik ben geen problemen tegengekomen. Ik raad dit prachtige etablissement aan.
We worden begroet met een "je kunt bij mij in de buurt komen". Dan moet een van de bestelde aperitieven twee keer worden geclaimd. Wat betreft de gerechten, ze zijn van goede kwaliteit en genereus. Persoonlijk en helaas was het vlees van mijn Tagliatta taai. De wijnen zijn van goede kwaliteit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid