facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beau Terra

Info

Wanneer Bloemen Kunst Wordt..

Geschiedenis

Wanneer bloemen kunst wordt..



"Bloembinderij Beau Terra is een familiezaak dien in 2006 begon aan een fleurig avontuur.Met pure passie voor het vak en de ambacht om bloemen en planten een meerwaarde te geven in uw interieur zijn wij steeds op zoek naar het vernieuwde om onze klanten te verwennen.Wij zien graag langskomen."
Adres: Oudstrijderslaan 46 , Keerbergen 3140, BE
Telefoonnummer: 015 52 57 00
eb.evil@arretuaeb
Stad: Keerbergen
Route: Oudstrijderslaan 46
Postcode: 3140


Openingstijden

Dinsdag: 09:30-12:30
Dinsdag: 13:30-18:30
Woensdag: 09:30-12:30
Woensdag: 13:30-18:30
Donderdag: 09:30-12:30
Donderdag: 13:30-18:30
Vrijdag: 09:30-12:30


op zoek naar gerelateerd: bloemenwinkel keerbergen, bloemenwinkel rijmenam, olor verde keerbergen, bloemenwinkel schriek, bloemenwinkel tremelo, rijmenam bloemenzaak, passie flora keerbergen, bloemenwinkel bonheiden
Recensies
Van alles het beste, hele mooie vazen ook. Zeer tevreden over een gekocht bloemstuk. Je betaalt iets meer, maar krijgt dan ook geweldige complimenten van degenen voor wie het bestemd is. Hele aangename verkoper .
Top zaak en heel vriendelijke mensen die meedenken!
Groot boeket roosjes gekocht voor paasweekend. De verkoper wist me te overtuigen dat de dure prijs verantwoord was gezien de excellente kwaliteit, "Wij hebben een reputatie hoog te houden". Nu weet ik wel met snijbloemen om te gaan en te verzorgen, maar deze zijn een ramp en hangen al vanaf dag 2 halfstok. De reputatie van Beau Terra is voor mij gemaakt.
Prachtige op maat gemaakte boeketten voor elke gelegenheid en naar jou wens. Snijbloemen zijn van goede kwaliteit. Top!
Prachtige bloemenwinkel, heel veel keuze en zee vriendelijke bediening!!!
lekker chaotisch, maar als je gehaast bent of eens vlug een bloemeke wilt kopen..... reken zeker op een halfuur of meer voor de rest, mooie bloemen, soms wat prijzig achteraf bekeken
Daar kom ik nooit meer afzetters denk dat die winkel niet goed draait 105 euro voor een boeket 12 rozen en wat groen takken. Schande.
Degelijke zal. Mooi assortiment. Feestelijke bepaling van elk boeket. Goed gelegen op een doorgangsweg. Maar voor mezelf met iets te duidelijk afgestemd op een wat chieker publiek. En dan voel ik me niet echt op mijn gemak.
Mooie bloemen en planten van hoge kwaliteit. Zeer vriendelijke bediening.
Zeer vriendelijke mensen echt leuke spulletjes en een super goede uitleg over hun bloemen en planten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid