facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beans and dreams

Beans and dreams

Info

Originele geschenken en zalige zoetigheden voor jong en oud!

Adres: Belseledorp 59, 9111 Belsele
Telefoonnummer: 03 336 62 99
Stad: Belsele
Route: Belseledorp 59
Postcode: 9111



op zoek naar gerelateerd: Geschenkmanden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Leonidas Belsele Leonidas Belsele 287 meter Leuke plek om een koffietje te drinken. Oma neemt steevast de verwenkoffie. Genieten!...
Recensies
Steeds leuk om daar cadeautjes te kopen want je vindt er altijd wel iets..zéér leuk!
Wat een leuke winkel, zoveel keuze en ...een heel vriendelijke bediening Zeker voor herhaling vatbaar, en de moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen.
Heel smaakvol ingerichte winkel, gespecialiseerd in lokale ambachtelijke producten: heerlijke koekjes, snoepjes en pralines, Bie's advocaat, speculoos uit sombeke, streekbier, verschillende varianten appelsap ... ook kwaliteit textiel en speelgoed voor kinderen vind je hier. De vriendelijke bediening naast het mooie aanbod maakt dit de ideale winkel voor originele cadeaus, waar ik al heel veel mensen een plezier mee gedaan heb.
Je kan er heen voor cadeautjes voor elke gelegenheid. Heel vriendelijke mensen die u helpen en samenstellen van een geschenkje, dikke .
Leuk winkeltje heel vriendelijk voor cadeautje interessant top
Prachtige zaak met verse speciale snoep,koekjes,chips,drank,wijn,delicatessen algemeen.vriendelijke bediening.moet je zeker eens bezoeken,de moeite waard!
Op zoek naar een kadootje voor je kinderen, vrienden of jezelf. Beans and dreams is de ideale plek! Van interieur artikelen tot lokale specialiteiten. Voor elk wat wils
Erg leuke winkel met vriendelijke bediening. Altijd wel iets leuk en lekkers te vinden!
Gezellige winkel met uitgebreide keuze. Vriendelijke ontvangst en heel behulpzaam bij het samenstellen van een geschenkmand. Correcte prijzen.
De leukste en beste winkel in het dorp hier kan je nog eens iets origineels vinden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid