facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beachclub

Beachclub

Geschiedenis

Surf- en zeilclub Zutendaal



"VVW Zutendaal is de hotspot in Papendaal! We zijn een surf- en zeilclub die reeds meer dan 40 jaar actief is op de Papendaalse plas. We beschikken over een splinternieuwe accommodatie en een wateroppervlakte van 19HA om te watersporten. Ons aanbod is zeer divers: surf-, zeil-, taal-, programmeer- en zelfs kleuterkampen.Zwemmen is verboden op politiebevel.Bent u minder sportief aangelegd en wilt u relaxen en genieten van een hapje en een drankje? Dan is onze Beachclub zeker iets voor u! Onze Beachclub is dagelijks open vanaf 17u in juli en augustus en in vanaf oktober elke zaterdag & zondag vanaf 14u-22u.Zo ziet u voor ieder wat wils!VVW Zutendaal, zoveel meer dan een sportclub!"
Adres: sellerveldstraat 10, 3690 Zutendaal
Telefoonnummer: 0471125108
Stad: Zutendaal
Route: sellerveldstraat 10
Postcode: 3690



op zoek naar gerelateerd: Sellerveldstraat Zutendaal, Vvv Zutendaal, Leren zeilen Zutendaal, Visit Zutendaal, VVW Zutendaal openingstijden, Sportkamp Zutendaal, Surfplas Zutendaal
Recensies
Een unieke locatie, zomaar in Limburg. Zeer mooi om te wandelen. Met een zeilclub en beachclub met heel gezellige en goede beachbar waar je iets kunt eten of drinken. Op een mooie zonnige dag waan je je in een prachtig tropisch land. Een bezoek waard!
We waren met 7. Bij de drankjes hadden we 3 verschillende hapjes besteld waarvan we er 1 kregen. Toen we bijna door wilden gaan, kwamen ze met de 2 andere aan dus moesten we nog maar eens dranken bestellen, op zich nog niet erg maar hier volgt de reden voor 1 ster, iets dat echt niet kan: de dag erna hadden meerderen van ons aften de mond dus jullie glazen zijn heel vies!
Wat een mooie plek... Wij, gasten bij EuroParcs kwamen onverwachts hier terecht. Eerst een avondje koffie met goddelijke Churros genuttigd. Tweede avond terug voor een avondmaaltijd. Zeer lief personeel. Alles lekker en ook zeer goede prijs kwaliteit. Super mooie plek met goede vibes
Prachtige groente omgeving met veel wandelroutes en BMX parcours. Gelegen aan het nationaal natuur Park. Prachtige zeil en surfplas met steandbar. Uitstekend eten en vriendelijke en vlotte bediening. Honden zijn toegelaten.
Een zeer leuke, gezellige plaats om te chillen met uw vrienden, sportclub of collega's
Simpele overheerlijke maaltijden, vlotte bediening en een uitzicht om u tegen te zeggen spijtig dat het alleen maar in de zomermaanden open is voor niet leden.
Zalige locatie, vriendelijke bediening Heerlijke cocktails/mocktails Super lekker eten!
De plassen zijn heel mooi, de paden met momenten steil en smal met ongelijke keien. Goede wandelschoenen zijn hier geen overbodige luxe.
Hele mooie plek met goede en vriendelijke bediening. Eten viel een beetje tegen. Gewoon niet onze smaak denk ik. Wel een aanrader als je lekker bij het strand wil zitten met een heerlijke cocktail.
Zeer gezellige bar, waar je helemaal tot rust kunt komen. Het zicht op de surfput maakt het volledig af. Nu met aangepast winterkaart. Top om even op adem te komen tussen het wandelen door.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid