facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Be nice - Beauty & Nail center

Be nice - Beauty & Nail center

Info

Voor informatie over de behandelingen of afspraken gelieve mij te contacteren via mail of via mijn gsm nummer.



"Beauty salon"
Adres: Duigemstraat 30, 3020 Winksele, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: +32495722259
Stad: Winksele
Route: Duigemstraat 30
Postcode: 3020


Recensies
Ik ben nu een paar keer bij Edith geweest voor een gezichtsbehandeling en kan zeggen dat ze de beste is. Zeer professioneel, schoon en de beste extracties. Zeer kundig en eerlijk ook! Ik kan haar niet genoeg aanbevelen!!
Ik kwam voor extracties omdat ik momenteel te maken heb met acne en Edith was zeer goed geïnformeerd, vriendelijk en begripvol. Extracties zijn nooit leuk en ze was de hele tijd erg behulpzaam en probeerde het proces zo snel mogelijk te laten verlopen. Ik belde voordat ik een boeking maakte omdat ik allergisch ben voor parabenen en ze was erg meegaand en zorgde ervoor dat ze de ingrediënten van haar producten controleerde en stond me ook toe om mijn eigen producten mee te nemen voor het geval dat. Ze gaf ook goed advies over welke producten ze moest gebruiken en welke apparaten ze moest kopen, zonder enige druk uit te oefenen. Een van de zeldzame plekken in Londen waar het bedrijf authentiek is en hun klanten wil helpen hun huid te verbeteren!Service: Acnebehandelingen
Na heel lang online zoeken heb ik eindelijk de BESTE schoonheidsspecialiste van de stad gevonden. Ze is niet alleen supervriendelijk en ervaren, ze is ook heel eerlijk en BETAALBAAR. Ze biedt alleen de behandeling die u echt nodig heeft. Haar salon is erg schoon en mooi. Ze heeft de meest up-to-date en high-tech machines in haar salon. Ik heb de dieptereinigingsbehandeling geprobeerd omdat ik heel veel diepe mee-eters had die alleen handmatig met de hand kunnen worden verwijderd en dat is erg moeilijk om iets te vinden in Londen. Als je een goede en effectieve gezichtsbehandeling wilt hebben die niet duur is, dan is Edit degene.
Bewerken is geweldig! Ze is altijd zo lief en rustig. Ze is absoluut een perfectionist als het gaat om harsen! Zorgt ervoor dat er geen haar achterblijft. Ik ben altijd super blij met mijn voltooide resultaten. Sterk aanbevolen xService: Brazilian wax
Ik kom hier waarschijnlijk al ongeveer 8 jaar voor wasservices en het is nog steeds mijn plek in Londen. Edit is super aardig, positief en de ervaring is altijd pijnloos bij haar!
Bewerken is fantastisch! Ik kreeg de microdermabrasie en gezichtsextractie. Ze geeft geweldig advies voor huidverzorging en onderhoud en is prachtig. De ruimte zelf is erg mooi en rustgevend.
Zeer aardige en professionele dames en serieus de beste waxbehandeling die ik in mijn leven heb gekregen - bijna geen pijn. Ik zal vanaf nu zeker een vaste klant zijn!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid