facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Be Burger

Be Burger

Info

Notre cuisine est fondée sur la découverte, la créativité et le partage! Onze keuken staat voor ontdekken,creativiteit en delen!

Geschiedenis

Le Be Burger se situe sur la Place Dumon à Stockel.

Ce Be Burger est le dernier en date à avoir ouvert, la décoration et l’ambiance ont été complètement revue, ici, vous mangerez dans un lieu authentique digne des plus beaux restaurants.

Nous pouvons accueillir 88 personnes dans le restaurant.



"Situé sur la Place Dumon, au cœur de ce quartier vivant et très commerçant, Be Burger Stockel est un rendez-vous incontournable de Woluwé-Saint-Pierre.Pour un déjeuner le dimanche en famille, une pause shopping ou un dîner entre amis, Be Burger Stockel est l’adresse idéale de la place."
Adres: Dumonplein 4, 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: +32 2 828 49 80
Stad: Sint-Pieters-Woluwe
Route: Dumonplein 4
Postcode: 1150


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 14:30


op zoek naar gerelateerd: Be Burger take AWAY, Be Burger Wemmel, Be burger place luxembourg
Recensies
Lekkere burgers. Wel heel lang moeten wachten om bediend te worden. Tafels die later aankwamen en later besteld hebben, werden eerder bediend Team heeft excuses aangeboden, wat gewaardeerd wordt, maar de maaltijd was aangenamer geweest zonder het gebeuren. Misschien te herproberen op een ander moment
Hamburger com muito molho barbecue, carne sem gosto e pao muito macio para burgerEten: 2/5
Onervaren maar vriendelijke bediening. Je merkt dat ze hun best doen. Ze hadden ons wel juist naast de keuken een tafel gegeven, wat niet ok was. Het eten was wel niet de prijs waard. Ook wij hebben voor 2 personen 50€ betaald voor gefrituurd eten komende uit de diepvries. Het meest irritante was de keukenpersoneel die constant vanuit de keuken naar ons staarden, alles wat we deden in de gaten hielden en onder hun praatten over ons. Het was overduidelijk dat wij het onderwerp in hun keuken waren die avond.
Gezellige plaats om te gaan eten beetje krap! Zeer klant vriendelijk en goede ontvangst, dikwels iets te... staan om de 5min aan je tafel om bestelling op te nemen. Waar door je iets sneller een keuze moet maken Lekker eten! Wel duur in het geheel want hamburgers zijn zonder frieten, die je als supplement moet nemen. Prijs softdrink nog redelijk. Sanitair is luxueus. Score: 3,5 sterrejes!!
Lekkere burgers, goede service goede liggingEten: 5/5
Heerlijk gegeten en vlotte service! Goed voor de snelle hap 's middags alsook een gezellige avond. Het restaurant is doorlopend open, wat het mogelijk maakt om op alle uren van de dag te genieten van een burger! WEL reserveren, want ze zijn meestal snel volzet!
Service was ondermaats. De burden die we kregen waren niet wat we gevraagd hadden, serveerder kende duidelijk het menu niet en hielp niet. Het eten zelf was ok, maar niet om te zeggen dat ik ervoor zou terugkeren.
Lang wachten en prijs/kwaliteit veel te duur. Kleine porties. Bij max menu betaal je mee maar krijg je evenveel als de gewone portie. Echt niet de moeite waard...
Mooie setting met zeer lekkere burgers. Vriendelikke bediening en ook zeer snel en efficient. Prachtige toiletten ook.
Heel goed, vriendelijk personeel en de Manager was top en ook niet onbelangrijk hij was tweetaligeen aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid