facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor be build

be build

Info

Thuiskomen, dat doe je met .be build

.be build is een vastgoedkantoor waarbij jij en je comfort centraal staan. Een persoonlijke aanpak, passie en eerli

Geschiedenis

Thuiskomen, dat doe je met .be build

.be build is een vastgoedkantoor waarbij jij en je comfort centraal staan. Een persoonlijke aanpak, passie en eerli



".be build is jouw punt voor vastgoed.Een vastgoedkantoor waarbij jij en je comfort centraal staan. Een persoonlijke aanpak, passie en eerlijkheid behoren tot de kern van wie we zijn. En daar is onze kwalitatieve dienstverlening het onlosmakelijke gevolg van. Thuiskomen, dat doe je met .be build, uw immokantoor."
Adres: Gentseweg 111, 9120 Beveren-Waes, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 03 775 58 00
Stad: Beveren-Waes
Route: Gentseweg 111
Postcode: 9120


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Immo Beveren te huur, Immo Selekt Beveren, Vr Build, Immo Charlotte, Vr build nieuwbouw, Immo BUILD Tessenderlo, Appartement te huur Beveren, Gelijkvloers appartement te koop Beveren-Waas
Recensies
Vlotte samenwerken met .be build bij het aangaan van een huurcontract. Communicatie verliep zeer vlot en bij vragen krijgen we ook direct feedback. Zeer transparant en correcte aanpak.
Onbetrouwbaar kantoor. Zeker niets via huren, komen hun afspraken niet na. Rekenen veel onkosten "dossierkosten" aan.
Goede samenwerking & altijd bereikbaar voor vragen. Het is onze eerste keer dat we huren , en zijn hier goed in begeleid.
Zeer goede service. Alle belangrijke info werd vlot overhandigd, goede communicatie!!
Vanaf het eerste moment een goed, vertrouwt gevoel bij dit kantoor. Alsook bij de makelaar Egon. Zeer tevreden over het gehele verkooptraject. Een zeer snelle en goede begeleiding. Altijd bereikbaar zowel telefonisch als via e-mail. Het onroerend goed met hen bezocht, waarbij er zeer veel informatie werd meegedeeld. Zeer flexibel in het maken van afspraken, meerdere keren geen enkel probleem. Vervolgens werd alle documentatie zeer snel en correct verwerkt. Ik werd goed op de hoogte gehouden doorheen het proces van aankoop. Kortom een zeer professioneel kantoor, zeer flexibel. Voor herhaling vatbaar. Op naar de volgende samenwerking! Bedankt voor de zeer aangename samenwerking!
Tweemaal een appartement bezocht met hun en kan enkel zeggen: onprofessioneel. Verwacht om een bezoek te brengen met 20 andere personen tegelijkertijd. Makelaar deed zijn uitleg al terwijl er nog mensen de trap op moesten en hadden er dus niets van gehoord. Tweede keer waren we met "te veel" volgens hun, maar jullie plannen de bezoeken toch? Nadien kregen we een papiertje waar op stond dat ze dit genoodzaakt moesten doen door Covid, raar... de 5 andere immokantoors waar we bezoeken mee hadden deze periode konden het wel op afspraak en per koppel. Mailverkeer met hun is moeizaam en tegen de bewoners kan er ook niet goed gecommuniceerd worden, bewoonster had doorgekregen dat er "één" bezoek was ingepland om 18u maar iedereen stond al aan haar deur om 17u. Zij had dus ook geen 20 personen verwacht.
Een woning verkopen, een appartement huren, B.Build Beveren is de juiste keuze!!!! Lynn en Egon zijn jonge, vriendelijk en dynamische jonge mensen. Dit team staat steeds bereid om je vragen in te vullen en doen hun uiterste om alles in goede banen te leiden.Ik spreek uit ervaring en ben heel tevreden hoe ze me gesteund hebben met soms moeilijke beslissingen. Ik ben hen zeer dankbaar zowel op professioneel als persoonlijk vak.
Vriendelijke Juffrouw die me geholpen heeft en alles goed uitgelegd heeft
Zeer goede ervaring met dit immobiliënkantoor. Correcte afspraken en een professionele afhandeling van het dossier. Bedankt Egon!
Ik ben zeer tevreden over de informaties en de contacten die ik had met dit verhuurkantoor. Een aanrader om via hen te huren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid