facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Be Bo Bun

Be Bo Bun

Info

Restaurant Vietnamien spécialisé dans le Bo Bun. Dans un décor chaleureux, venez découvrir nos spécialités : Bo Bun, Banh Mi et autres nouveautés.
La cuisine authentique préparée par la grand-mère est à déguster sur place ou à emporter.



"Chaleureux restaurant vietnamien à deux pas de la place Stephanie et de l’avenue Louise. Notre spécialité est le Bobun que nous élaborons à base de produits frais de qualité. Laissez vous tenter"
Adres: Rue de Stassart, 110, 1000 Elsene
Telefoonnummer: 02 502 84 48
Stad: Ixelles
Route: Rue de Stassart, 110
Postcode: 1000


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Bo Bun Menu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
knees to chin knees to chin 426 meter Vertaald door Google Ik hou van ! Origineel J'adore !
Vietnam Express Vietnam Express 484 meter Vertaald door Google We bestelden citroengrasvis die nooit kwam. Een uur na onze best...
Banh 'n Rolls Banh 'n Rolls 954 meter Wat een heerlijke plek om Vietnamese streetfood te proeven. Eerder een lunchadres, ta...
L'indochine L'indochine 978 meter Geweldig aardige eigenaren en het eten was echt top, en dat voor een klein prijsje. W...
Saigon Senses Brussels Saigon Senses Brussels 2 km Heel lekker voor weinig geld
Recensies
Vandaag hier met mijn gezin van een lunch mogen genieten. Wij zijn fan! Laatste keer dat ik zo smaakvol Vietnamees heb gegeten, was in Vietnam. Alles mooi in balans, vol van smaak en vers. Nog betaalbaar ook en mooi interieur. Helaas wonen wij niet in de buurt. Aanwinst voor Brussel!
Heerlijk eten! Goede service en zeker genoeg voor wat we maar betaald hebben
Altijd tevreden! Ik ga er zeer regelmatig lunchen, of het nu gaat om een ​​heel stevig broodje dat ik meeneem of om ter plekke op te eten. Leuke plek en in de zomer is het terras een must omdat het rustig en erg mooi is! Aan de andere kant, als ik het kan betalen, ben ik dol op korianderblaadjes, aan de andere kant de stengels minder, ik moet ze elke keer zelf snijden.
Ik had Bo Bun-rundvlees voor late lunch en was er niet echt blij mee. Royale portie maar de ingrediënten waren niet geweldig: droge en gebroken vermicelli, verbrande pinda's zoals op mijn foto - niet zeker waarom ze ze nog steeds zouden toevoegen - zo zwart - in de kom. vriendelijk. Dit was geen uitstekende ervaring, maar toch veel ruimte voor verbetering.
Zeer goed restaurant! We hielden van het eten, vooral de voorgerechten. We namen de citroengrasworstjes en de kiploempia's. De bubbelthee was vrij zoet maar niet te veel! Op het terras zijn we omgeven door bomen die ons losmaken van het lawaai van de stad. Ga ervoor!Eten: 4/5
Een van mijn favorieten Bo Bun in de stad. Het is niet duur en je krijgt veel eten. Ze hebben een leuk klein terras aan de achterkant. Het personeel is vriendelijk en de plaats is schoon. Ik heb echt genoten van mijn menu met een loempia en een Bo-broodje voor 13 euro. Houd er rekening mee dat de voedselkeuze beperkt is.
Zeer mooi Vietnamees restaurant. De plek nodigt uit om zowel buiten als binnen te vertoeven. Het eten is erg vers en van goede kwaliteit. het menu wordt geserveerd op hout en de borden en het bestek ook in bamboe, wat de originaliteit voor recycling en het milieu laat zien. Ook erg prettige bediening. Gefeliciteerd met deze plek en restaurant van zeer goede kwaliteit en reputatie.
Topkeuken, topservice ondanks de middagdrukte en dat alles met een glimlach. Ik laat ruimte voor nog een in de keuken voor de volgende keer en proef de bo bun die er uitstekend uitzag.
Ik ga er al jaren regelmatig en ben nog nooit teleurgesteld. Het is heel simpel, gezond, snel en lekker!!!!Wat wil je nog meer voor een doordeweekse lunch? Het menu is onlangs opnieuw ontworpen en dit alles blijft erg democratisch... We worden er altijd zeer goed ontvangen en de tuin erachter is perfect voor een pauze in de zomer...Denis is charmant en zijn studenten zijn altijd schattig. .. Ik raad aan !
Ik raad dit etablissement aan! De ontvangst is hartelijk en het eten erg goed voor een redelijk betaalbare prijs. Het team is zeer behulpzaam en de sfeer van de plek aangenaam! Ik zou zeker terugkomen met vrienden of echtgenoot.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid