facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Be Balanced Be Fit - Kinesitherapie & Osteopathie - Hasselt

Be Balanced Be Fit - Kinesitherapie & Osteopathie - Hasselt

Info

Sportkinesitherapie l Manuele Therapie l Osteopathie l Personal Training l Blessurepreventie l Cursussen l Onafhankelijk Herbalife Member

Geschiedenis

Onze core business is enerzijds het revalideren van sportblessures en anderzijds het aanbieden van personal training, dit zowel voor de occasionele of recreatieve sporter als voor de gevorderde en professionele atleet. Daarnaast kan u bij ons terecht voor blessurepreventie screenings en - training en voedingsadvies. Ook bieden wij enkele cursussen aan.



"Groepspraktijk voor jong en oud voor kinesitherapie, sportrevalidatie, manuele therapie, osteopathie & personal training. Twee vestigingen: praktijk Kuringen Herkenrodebosstraat 26A & praktijk Hasselt Hazelarenlaan 28"
Adres: Hazelarenlaan 28, 3500 Hasselt
Telefoonnummer: +32 484 54 76 58
Stad: Hasselt
Route: Hazelarenlaan 28
Postcode: 3500


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Kinesist Hasselt, Kinesist Hasselt Kuringen, Kinesist Hasselt centrum, Kinesist Hasselt Runkst, Kinesist Banneuxwijk Hasselt, Kinesist Hasselt luikersteenweg, Kinesist Kermt, Geconventioneerde kinesist Hasselt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Di Lizzy Di Lizzy 381 meter Al heel wat jaren heeft Lizzy mijn voetjes gezond en vrolijk gehouden, ondertussen is...
UgenTec UgenTec 1 km Vertaald door Google Heel professioneel Origineel Very professional
Zorg In Vlaanderen Zorg In Vlaanderen 1 km De snelste weg naar de juiste zorg!
Dierenartsencentrum AC-DAP Dierenartsencentrum AC-DAP 5 km Vriendelijk, hulpvaardig en goede dierenarts. Hij stelt u steeds de beste oplossing v...
Recensies
Hannelore is een topkiné / osteo. Ik sukkel al een tijdje met de rug en dankzij haar behandelingen voel ik me stukken beter. Ook zeer handig, zijn de oefeningen. Je krijgt deze digitaal in een PDF'je in je mailbox. De duidelijke beschrijving en foto's zorgen ervoor dat je ook thuis gemakkelijk en zonder fouten kan oefenen.
Sukkelde al een tijdje met de rug. Uiteindelijk 8 beurten geweest en heel veel onnodige abnormale pijn geleden met dry needling die achteraf gebleken veel te diep ging. Na deze 8 keer was het probleem met mijn rug ook nog steeds hetzelfde. Heel jammer
Hannelore weet van aanpakken en communiceert duidelijk. Na enkele osteopathiebehandelingen is mijn rug merkbaar beter. Ook kinesist Joren heeft me efficiënt vooruit geholpen, zonder valse hoop te geven. Dat je makkelijk online een afspraak kan maken, is een pluspunt, net als dat er veel parking in de buurt is. Aanrader!
Top kine! Door de goede behandeling en nodige oefeningen van Joren was ik zeer snel verlost van mijn nek- en rugklachten. Naast de kennis van zaken zijn ze bij Be Balanced Be Fit ook heel vriendelijk en nemen ze echt de tijd om je op een persoonlijke manier te behandelen. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een goede kine!
Joren is een echte vakman. Ken alles door en door. Voor mij de enige die ik 100% kan vertrouwen in hetgeen wat hij doet! Absolute aanrader! Thx Joren!
Ik heb al meerdere keren een osteo-behandeling voor rug en nek gehad van Hannelore. Heel tevreden! Heel professioneel en toch familiair. Steeds wordt er opgevolgd en stilgestaan bij de problemen en de geboekte vooruitgang. Ik krijg ook tips en oefeningen om spieren te versterken enz. Een persoonlijke aanpak gegarandeerd, als je het mij vraagt!
Zeer tevreden. Na een blessure aan mijn knie in therapie gegaan bij Hannelore en knie terug volledig in orde. Leuke variatie in oefeningen en goede kiné. Heb er ook enkele sessies ostheopathie gedaan en rug + schouders waren terug in orde. Zeker de moeite.
Heel tevreden! Zat al een tijdje vast met mijn rug, spieren die niet ontspannen, dry-needling heeft enorm geholpen, bij Hannelore voel je je onmiddellijk thuis, heel rustig, aangenaam, sociaal, een geweldige persoon met de nodige kwaliteiten!
Ben hier voor een aantal behandelingen langs geweest en behandeld door Hannelore. Ze is zeer proffessioneel, weet waar ze het over heeft, is erg kalm en werkt met zorg. Ze legt uit wat ze doet en waarom ze dat doet en neemt haar tijd om kwaliteit behandelingen te geven. Ook nadat ik verhuisd was en geen client meer van haar was, heeft ze mij oefeningen toegstuurd via mail. Echt een aanrader!
super gekwalificeerde team dat luistert naar de patiënt en op zeer korte tijd heel goede resultaten behaalt. Niettegenstaande de Corona toch spontaan telefonisch contact van Hannelore om de evolutie van mijn herstel op te volgen. Of om te controleren of ik de meegekregen oefeningen wel voortzette Alvast een aanrader indien je een goede kiné zoekt !!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid