facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BDV Windows

BDV Windows

Info

Wij plaatsen ramen en deuren in uw nieuwbouw of in uw bestaande woning. Ook voor de verdere afwerking van uw renovatieproject kan u op ons beroep doen.



"Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner voor het plaatsen van nieuwe ramen en deuren in uw woning? Wenst u uw woonruimte uit te breiden met een veranda, pergola of tuinkamer? Kies dan voor BDV Windows uit Stabroek Antwerpen.Wij plaatsen ramen en deuren in uw nieuwbouw of in uw bestaande woning. Ook voor de verdere afwerking van uw renovatieproject kan u beroep doen op de vakmannen van BDV Windows.Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of een afspraak om ter plaatse te komen kijken. Zodra wij weten welke ramen, deuren of veranda u wenst, moet u verder niets meer doen. Voor het hele bouwproces van A tot Z, van de gedetailleerde opmeting tot de snelle en correcte oplevering, kan u op BDV Windows rekenen."
Adres: Dorpsstraat 110, 2940 Stabroek (België)
Telefoonnummer: +3233033940
Stad: Stabroek
Route: Dorpsstraat 110
Postcode: 2940


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Ramen en deuren Stabroek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bouwonderneming Cromheeke Joris BVBA Bouwonderneming Cromheeke Joris BVBA 430 meter Eerlijke vakmensen! Oog voor detail en goeie communicatie!
Karweiwerken Wim Karweiwerken Wim 779 meter De beste karwei mannen, leveren heel goed werk.
KnG Technics KnG Technics 897 meter Best in town. Democratische prijzen.
De Beer hout & interieur De Beer hout & interieur 1 km Altijd vriendelijk daar
Smartyard Smartyard 1 km Smartyard is a unique online platform for renting and renting out heavy machinery for...
Aertssen Group Aertssen Group 1 km Te duur voor een gewone mens ,jacuzzi in tuin 3 x zoveel als ergens anders .
KC Algemene Karweiwerken KC Algemene Karweiwerken 3 km Vloer - en tegelwerken, volledige badkamerrenovatie, dakwerken, CV en sanitaire insta...
Algrocon BVBA Algrocon BVBA 3 km Al enkele keren werken laten uitvoeren en altijd zeer tevreden!
Recensies
Voor onze aanbouw een samenwerking aangegaan met BDV. 1 dag voor de gemaakte afspraak bellen ze om te zeggen dat ze een andere dag komen, in hun ogen stellen ze de vraag maar in praktijk kwam de telefoon met het is die dag of minstens 2 weken wachten. Echter op de dag dat de originele afspraak werd gemaakt kwamen ook andere aannemers welke niet konden verplaatsen. Het geleverde werk trekt dan ook nog eens op niet veel. Op de foto's kan u zelf hun kwaliteit van kitwerk bewonderen. Ook 1 van de vliegenramen past niet. Dit zou snel in orde worden gebracht maar na 3 maanden wachten ligt het nog steeds te wachten. Klantvriendelijkheid moet je ook al niet verwachten. Wat de zaakvoerder ons verweten heeft omdat we dit kitwerk niet aanvaarden wil je zelfs niet weten. Service 0, kwaliteit 0 en Klantvriendelijkheid 0. Kortom 1 keer en nooit meer!
Zowel in offerte- als in uitvoeringsfase werd er snel en regelmatig opgevolgd en gecommuniceerd. Afspraken werden nageleefd en ook al werden sommige afspraken maanden op voorhand gemaakt, enkele dagen voor de uitvoering werden we steevast gebeld om de afspraak nog eens te bevestigen en de werken te overlopen. Ook tijdens de uitvoering werd er regelmatig gevraagd naar onze mening VOOR er iets werd uitgevoerd. Kwaliteit van de ramen en frames lijken ons zeker ok en betrouwbaar dus ik kan BDV vanuit onze ervaring enkel maar aanraden!
Ondertussen werk ik als architect al geruime tijd samen met BDV windows. De reden waarom ik graag met hen samenwerk is de vlotte en rechtstreekse communicatie met zaakvoerders en plaatsers. Zowel qua prijs, kwaliteit en service een echte aanrader!
Nu enkele weken later, na het plaatsen van m'n nieuwe ramen door BDV Windows geniet ik nog steeds ten volle van de mooie verandering in m'n appartement. Vooraf werd ik gehoord naar mijn wensen en kreeg gepast advies. Plaatsing werd binnen de afgesproken termijn uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden van begin tot de afwerking..
Uiterst tevreden omtrent de samenwerking en geleverd werk van BDV! Zeer bekwame plaatsers, en tevens de bezetters waren enorm netjes en professioneel. Indien je zoekt naar plaatsers betreffende ramen en deuren, en achteraf de afwerkingbezetten ben je bij het juiste adres. Nogmaals bedankt Steven!
Topfirma van a tot z! Gemotiveerde plaatsers met oog op zorg en detail! Duidelijke communicatie en prijs/kwaliteit ten top! Een aanrader voor een zorgenloos project. Dank!
Snelle service. Heel persoonlijk contact met de klant. Je bent absoluut geen nummer. Mooie degelijke afwerking. Ze houden zich aan gemaakte afspraken. Goede, duidelijke communicatie. Ik kan BDV windows zeker aanraden. Kies trouwens zeker ook voor afwerking van de ramen. Eerste keer dat ik niet moest kuisen na de komst van een bezetter : Absoluut top!
Kwalitatief resultaat met een uitstekende service en opvolging van de werken! Dankjewel!
Heel goede service op alle vlakken vlotte communicatie, aangename plaatsers die heel proper werk afleveren. Heel tevreden over BDV Windows. Zeker aan te raden.
Snel offerte, goede communicatie en onze ramen werden netjes geplaatst en afgewerkt. Niets op aan te merken dus, ik kan ze iedereen aanraden!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar BDV Windows met het openbaar vervoer


Stabroek Sigarenstraat 170 meter
671
674
770
772
776
778
780
Stabroek Sigarenstraat 180 meter
671
674
770
772
776
778
780
Stabroek Dorp 270 meter
Stabroek Dorp 320 meter
Stabroek Dorp 430 meter
671
674
770
772
775
776
778
780

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid