facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BD Music Store

BD Music Store

Info

Magasin de musique classique en ligne.
Instruments, accessoires et librairie musicale

Geschiedenis

Magasin de vente en ligne d'instruments et accessoires classiques - enlèvement possible à l'atelier de réparation.
Atelier de réparation spécialisé bois et cuivres



"LOJA DE INSTRUMENTOS MUSICAISLUTHIERIAESCOLA DE MÚSICAESTUDIO DE GRAVAÇÃO"
Adres: Sint Petersberg, 4, 3700 Lauw, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 0498/668202
Stad: Lauw
Route: Sint Petersberg, 4
Postcode: 3700


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 14:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: BD Music Editions, Bd music 33, Bd music 440, MUSIC STORE Cologne, Golden Music store, Thomann, Music shop near me, Bax shop
Recensies
Attent personeel, ze werken goed, genieten van goede muziek en hebben zeer lage prijzen!
Slechte ervaring. De lessen zijn goed, maar de professionaliteit is nul. Ik kwam altijd te laat om les te geven, ik bleef zelfs tot een half uur wachten. De druppel was toen ze de school naar het Atrium verhuisden: behalve dat ik het alleen op de dag van de les liet weten toen ik probeerde het contract te beëindigen, was het voor mij weggebleven ik had een abonnement van 12 maanden betaald op de kaart de eigenaar niet. Ik wilde mijn geld teruggeven voor de lessen die hij niet zou geven 6 maanden en hij was zelfs extreem onbeleefd en vroeg of ik honger had om mijn geld in rekening te brengen. Kijk in ieder geval goed voordat u uw geld belegt.
Topservice, ik kan zeggen dat het de beste muziekinstrumentenwinkel was waar ik ooit ben geweest, Betaalbare prijs en kwaliteitsproducten. Proficiat aan de winkel en medewerker Igor, nota 1000 ‍
Ik heb maar één ster gegeven omdat ik er geen kon geven. Ik stuurde een bericht met de vraag naar de kosten en de deadline voor het installeren van een katrol op een ukelele, en ik kreeg te horen dat het OP TIJD klaar was. De volgende dag ging ik om 15.00 uur naar de winkel en kreeg ik te horen dat de man die de service deed rond 18.00 uur zou arriveren - ik was hierover niet op de hoogte gesteld in het bericht. Ik besloot te wachten in het winkelcentrum. Ik stuurde een bericht naar de man om hem te laten weten dat ik wachtte, en hij antwoordde om 16.45 uur dat hij EEN KLEIN later daarheen zou gaan. Om 19:04 stuurde ik een bericht met de vraag om me te laten weten wanneer het klaar was en om een ​​voorspelling te vragen. Heeft mij niet geantwoord. Om 20:25 uur ging ik terug naar de winkel en hij was er nog steeds niet. Dus ik gaf het op en zei dat ik het ergens anders naartoe zou brengen. Ik kreeg een onbeschoft antwoord na vijf uur wachten. Nul aandacht voor de klant.
Het is een heel mooie en ruime plek, we hebben een mooie en gelukkige dag doorgebracht op de verjaardag van mijn kleinkinderen, het was alleen moeilijk omdat er geen gas was en alleen een 220-aansluiting buiten de hal, maar het is ons gelukt om het op onze manier te doen, alleen dit fout ontbrak communicatie, ze moeten worden gefeliciteerd met de plaats.
Mijn zwarte adelaars-folkgitaar brak zijn kop, samen met andere reparaties in het verleden, hij was gedoemd, ik gooide hem in Bruno's hand en de gitaar ziet eruit alsof hij nul km is, perfect in elk detail. En ik raad aan !!!
Ze dienen me altijd heel goed, de instrumenten zijn van hoge kwaliteit en de service is zeer compleet en ze laten me de ervaring opdoen om de instrumenten zelf te testen en te evalueren, maar de prijzen zijn erg hoog, althans voor de meeste
Een geweldige winkel voor u die uw instrument wilt kopen, ik kocht mijn eerste bas en het personeel was super attent bij het kiezen van de bas, ik raad het ten zeerste aan.
Mooie winkel, eerlijke prijs is zeer attent! Servicenotitie 1.000 aan klanten
Er zijn geweldige leraren op de school, maar het gebrek aan toewijding aan de leerling is vermoeiend. Ik begon mijn inschrijving met lessen op zaterdag, ze verzekerden me dat het mogelijk zou zijn. Maar enige tijd later werd de beschikbaarheid van scholen op zaterdag steeds minder, en mijn klas werd bijna maandelijks, lessen werden herhaaldelijk geannuleerd. Helaas raad ik de school niet aan. Bewerken: Ja, ik heb een paar keer gevraagd om een ​​nieuwe les te plannen, maar meerdere keren achter elkaar hebben ze mijn les geannuleerd, vanaf het begin wist de school van mijn beschikbaarheid op zaterdag. Ik heb altijd op berichten gereageerd, absurd om te zeggen dat ik niet antwoordde. Het is triest het gebrek aan professionaliteit bij het ontvangen van opbouwende kritiek. Ik stel voor lessen op zaterdag te schrappen als ze niet aan de vraag kunnen voldoen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid