facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BBQ Koning

Adres: Weverstraat 8 , Vremde 2531, BE
Telefoonnummer: 03 455 97 82
Stad: Vremde
Route: Weverstraat 8
Postcode: 2531



op zoek naar gerelateerd: BBQ aan huis Antwerpen, BBQ aan huis Kempen, Luxe BBQ aan huis, Barbecue aan huis 20 personen, bbq aan huis west-vlaanderen, BBQ aan huis Limburg, BBQ 100 personen, BBQ buffet aan huis
Recensies
Top kwaliteit en service! Wij hebben een super mooi communiefeest kunnen geven, mede dankzij dit fantastische team! Wat een geluk hebben wij gehad om zo'n gemotiveerde, behulpzame, vriendelijke & professionele mensen bij ons te hebben. Het was zoveel meer dan geslaagd! En wij hebben door hun perfecte service volledig kunnen meegenieten van het feest! Dank je wel voor alle goede zorgen en zeker ook voor het vele héél lekkere eten - iedereen was vol lof over de bbq en het deluxe menu in z'n geheel!
Wij hebben gekozen voor de Deluxe BBQ formule voor ons huwelijk en dit was GEWELDIG! Uitgebreide keuze van hapjes, voorgerechten, vlees, bijgerechten en dessert. Alles was overheerlijk met zeer vriendelijk personeel. Onze gasten waren ook zeer onder de indruk en hebben ons meermaals laten weten hoe lekker het was!
De BBQ van de slagerij Asselberghs was geweldig! Het eten was heerlijk, Jurgen en zijn lieve vrouw Vonny zijn super vriendelijk en de aanpak was professioneel. Ik zou het zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een goede BBQ.
Luxe bbq besteld voor 100 personen. Heel lekker eten, veel keuze. Alles tot in de puntjes afgewerkt. Heel erg bedankt Jurgen en co
Bedankt aan Harry en zijn team om van onze personeelsbbq wederom, voor het tweede jaar op rij, een enorm succes te maken. Zeer vriendelijke mensen! Lekker en perfect gebakken vlees, zeer gevarieerde keuze aan zowel vlees als groenten,... Wij hadden ook de all-in formule: een absolute aanrader! Wij hebben ook veel mondelinge reclame gemaakt daar iedereen kwam vragen van waar die "superbbq" kwam.
We hadden een jubileumfeest voor 50 personen en kozen voor de BBQ de luxe, een all-in formule en dat was het ook! Alles piekfijn geregeld, we moesten ons niets van het eten aantrekken. Van hapjes tot dessert, alles was voorzien. De menu is bespreekbaar als je graag iets veranderd wilt zien... Het vlees was heel vers en super lekker! Iedereen was meer dan content en we kregen goede commentaren hierover! Het vlees perfect gebakken en de service was prima! De bakkers van dienst waren 2 heel toffe gasten.. Ik heb nog nergens zoveel verse groentjes gezien als bij deze formule, we hebben er achteraf nog van kunnen verder eten. Kortom, een aanrader!!
Wij hadden varken aan ‘t spit besteld voor 50 personen. Het werd een superfeest met vriendlijke bediening en een overvloed van groenten en vlees. Ook de hapjes en de dessertjes waren af! Iedereen was wild enthousiast. Het was fijn de 80ste verjaardag van mijn man zo te kunnen vieren.
Beste Jurgen, Bij deze wil ik U hartelijk bedanken voor het zeer geslaagde feest dat we dank zij jullie mochten vieren. Het eten was echt TOP, zowel het vlees als de groenten, mijn gasten vonden het ook zeeeeeer lekker en een mooie belevenis met zo een varkentje aan het spit. Je personeel is ook zeer vriendelijk en ze doen dat geweldig we hebben er echt van genoten. Nogmaals hartelijk dank. Ik heb al veel vraag gekregen van “wie is dat en vanwaar komen ze” die wil ik ook wel eens hebben, dus weer goede mond aan mond reclame voor jullie. Voor Uzelf bedankt het was echt waar top en geef je personeel ook maar een dikke pluim van mij want zij hebben dat super gedaan. Groetjes uit Peer Theo.
Wat een klucht. Wij hadden een feest voor 27 volwassenen en 10 kinderen. Er was geen eten voorzien voor de kinderen want dat was vergeten. Om half 12 waren de medewerkers er en we zijn beginnen te eten om half 3 want alles moest bijgehaald worden. Tot daar ... maar de onbeschofte taal aan de telefoon wanneer je als klant uitleg vraagt , was niet gewoon. De zaakvoerder kan Niet communiceren. Ik ben blijkbaar niet de enigste of de eerste die dat gevoel heeft als ik andere mensen hun reviews lees. Bbq koning..... mmm. IK DENK HET NIET!!!! Eerste ervaring is echt tegengevallen !!! Zaken doen vergt ook heel veel mensenkennis!!
Het was fantastisch lekker en goed georganiseerd. We bestelden een mix van BBQ pakketten omdat ik zoals gewoonlijk veel variatie wou en niet kon kiezen uit het super ruime aanbod. En ik was zo blij want het was allemaal super heerlijk, sappig en zacht kwaliteitsvlees. Ook de groentjes en de aardappelen in de schil waren heel lekker en er was ruim voldoende. Dat is ook altijd mijn angst. Top dus! De bestelling ging super vlot en ik werd heel vriendelijk onthaald aan de telefoon. Ons feest was op een feestdag maar ook dat was geen probleem. We mochten die dag zelf alles Komen ophalen zoals we gevraagd hadden. Dat was een geluk, dacht ik, want ik heb thuis niet zo een grote koele berging. Bij aankomst werd me duidelijk dat ik me daar voor niks zorgen had over gemaakt. Alles zat een super knappe geïsoleerde boxen waar het lekker koel in bleef. De groenten lagen op handige grote inoxen schotels die er netjes in en uit konden schuiven. De schotels zagen er strak uit waardoor ik ze zo op tafel kon zetten. Minder afwas dus. Joepie. We hebben ons vlees zelf gebakken op onze gas BBQ en door de manier waarop alles verpakt was en goed koel bleef is ons, best wel groot feest, super vlot verlopen. Nen dikke merci! Ik kom zeeeeeer zeker nog terug. Ik ben een fan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid