facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BBN

BBN

Info

Business By Network, Network For Pleasure

By Hans Van Den Breen

Geschiedenis

De kern van BBN is enerzijds een team van 15 vaste partners en anderzijds zes business lunches in het top restaurant Arenberg, te Heverlee. Op elke lunch nodigt iedere partner een interessant zakelijk contact uit.

Door de diversiteit van de deelnemende ondernemers en variatie aan sectoren wordt er een eerder verrassende kruisbestuiving tussen de aanwezige competenties gerealiseerd. Het is bij BBN namelijk niet het bedrijf, maar de mens achter de activiteit, die in contact komt met nieuwe potentiëlen. Bij ons staat het persoonlijk contact centraal. Dat mensen liever zaken doen met bekenden is geweten, Wij bieden u dan ook het kader om uw collega bedrijfsleiders op een aangename manier te leren kennen. U zal verbaasd zijn hoe snel u samen met hen nieuwe samenwerkingen aan het opzetten bent.

Dit sterke netwerk stelt u in staat nieuwe kanalen en markten aan te boren. Markten waarvan u eerder misschien niet had verwacht er toegang tot te krijgen. Breng voldoende business kaartjes mee, het zijn interessante communicatiemiddelen, maar echt belangrijk is uw open geest. Het is deze die hier het verschil zal maken om een band op te bouwen met uw collega’s.

Waarom BBN? Omdat netwerken het label ‘saai’ niet nodig heeft om lucratief te zijn. Met de juiste mensen, buiten de vertrouwde bedrijfsomgeving en in een aangename sfeer, vinden we het perfecte evenwicht tussen (net)werken en fun.

Veel netwerk-succes!

BBN, where business meets pleasure.

Adres: Dendermonde
Stad: Dendermonde



op zoek naar gerelateerd: BBN Radio, BBN Bedeutung, BBN Polska, BBN Bäckerei, BBN bau, Bbn mitgliedschaft, Bbn veranstaltungen, BBN-Kasse
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Joris Services Joris Services 11 km Strijkatelier met dienstencheques. Vriendelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid