facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BB-Carcare

BB-Carcare

Info

Professional carcleaning | Car care products | Track & trace

Geschiedenis

BB-Carcare is ontstaan uit de liefde en passie voor wagens en detailing. Een wagen is een grote aankoop, deze wilt men dan ook in een zo goed mogelijke staat behouden. Een wagen krijgt te maken met verschillende soorten vervuiling en weeromstandigheden, denk maar aan strooizout, teer, vogeluitwerpselen, UV, industriële vervuiling, enz. Een optimale bescherming is dus een noodzaak.

Wat kunnen wij dan voor u doen? Een nieuwe wagen langdurig beschermen voor jarenlang plezier, een tweedehands aangekochte wagen in een zo goed als nieuwstaat zien te verkrijgen, vervuilde interieurs reinigen en ontgeuren, koplampen restaureren , enz.

Onze ervaring en dagelijkse activiteit in deze sector maakt dat u bij ons aan het juiste adres bent om uw wagen in showroomstaat te krijgen of te behouden.

Neem gerust een verdere kijk op onze site en bezoek zeker ons portfolio. Wanneer u beslist om uw wagen door ons te laten behandelen kan u vrijblijvend contact opnemen of langskomen in onze shop te Zutendaal.


Naast het behandelen van wagens bieden we ook producten aan in onze shop, dit bijvoorbeeld voor de wekelijkse wasbeurt, want eens de wagen door ons behandeld is, wilt u hem natuurlijk goed kunnen onderhouden.

Maar ook producten en materialen om een zelf complete behandelingen uit te voeren hebben we voorradig, neem daarbij onze ervaring en u bent ervan verzekerd dat we een goed en correct advies kunnen geven.

De merken die we verdelen en zelf ook gebruiken in ons atelier zijn oa; Meguiar's, Carpro, Auto Finesse, Chemical Guys, Smartwax, Autobrite, Menzerna, Flex, Krauss, enz.

Kijk in onze webshop om te zien welke producten we allemaal voorradig hebben. Ook is het mogelijk om producten te bestellen en te laten verzenden. Deze verzending is gratis vanaf €50.



"BB-CARCARE is sinds 2010 dagelijks actief in cardetailing, wat ons specialisten maakt in dit vak.Cardetailing is het gedetailleerd reinigen, zorgvuldig reconditioneren en optimaal beschermen van wagens. Hierbij wordt de originele staat van het lakwerk, wielen,enz terug bereikt of zelfs overtroffen.Het correct wassen van de wagen, het reinigen van het lakwerk met clay, lakcorrecties door middel van polijsten en het aanbrengen van C.Quartz verzegelingen of hoogwaardige carnaubawaxen zijn slechts een greep uit onze diensten. Ook het reinigen en/of ontgeuren van het interieur van de wagen is mogelijk bij ons.Meer info? Bezoek onze website of kom vrijblijvend langs in onze winkel te Zutendaal."
Adres: Genkerweg 40, 3690 Zutendaal
Telefoonnummer: 0479981518
Stad: Zutendaal
Route: Genkerweg 40
Postcode: 3690



op zoek naar gerelateerd: Auto Detail winkel, Detailing België, Car detailers, WAX-IT, CARPRO België, Waxworld, DB Car Care, Vermijl Car Detail
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vima Snack Vima Snack 1 km De snacks waren een beetje aangebrand, en het rook er naar Brandversneller. Maar het ...
Monteleone Vini di passione Monteleone Vini di passione 2 km Twee sympathieke gasten die vanuit hun hobby een geweldige zaak uitbouwen. Italiaanse...
Slagerij-Traiteur Davy Geusens Slagerij-Traiteur Davy Geusens 2 km Voor meerdere kerstdagen vlees besteld bij slager Davy Geusens. Mooie stukken vlees o...
Jan & Linda, groenten & fruit Jan & Linda, groenten & fruit 2 km Het verschil zit onder de schil!
Houtenplaten.be Houtenplaten.be 2 km Top firma om mee samen te werken! Kennis van zaken, meedenkend wij hadden een eigen o...
Doe Het Zelf Schroeders-pagina Doe Het Zelf Schroeders-pagina 4 km Hier geweest voor een sanitair onderdeel. Hadden ze niet. Kan altijd. Gevraagd ik dit...
LILY LILY 4 km Lily Zutendaal Nachtmode: Nachthemden, Pyjama's, Luxe Badjassen en dameskleding
Storitex Storitex 5 km Heel erg tevreden over onze optreksystemen en lamellen. Heel goed geholpen geweest bi...
Recensies
Wil hier toch even de tijd nemen om het hele team van BB-CARcare te bedanken. Zowel de bestelling van producten, die al binnen het uur klaar lag! Als ook een behandeling van de wagen, waarbij geen enkele vraag te veel was, alles uitgelegd en overlopen werd, en de wagen als een parel werd afgeleverd. Hier word echt tijd en energie ingestoken, een dik compliment! Als perfectionist zijnde nog verrast worden en geen enkel puntje van kritiek vinden, is pure luxe. De klant word hier echt goed geholpen en warm onthaald. Bjorn chapeau, chique zaak en nogmaals bedankt aan het hele team! Een echte aanrader voor iedereen die de wagen wilt laten detailen. 5/5
Onlangs een grote bestelling gedaan, deze werd al heel snel opgestuurd en ik werd dan nog eens verrast door de extraatjes die ze erbij hadden gestoken. Top service!!
Bjorn staat altijd klaar voor expertise via zijn socials De BB Carcare website is zeer professioneel en uitgebreid, voor ieder wat wils van de pro detailers tot de gewone man die zijn wagen netjes wilt onderhouden. De prijzen tevens ook concurrentie waardig. En de afhandeling na bestelling via pakketpost loopt super vlot !
Super vriendelijk, super makkelijk om te bestellen en super snel geleverd!
Snelle, vriendelijke service, kundig en attent! De prettige webshop- ervaring nodigt uit om er in het vervolg weer te bestellen. Fijn dat er nog zulke zaken zijn, complimenten!
Bjorn en zijn team werken vol passie elke dag opnieuw. Reeds 2de wagen op korte tijd binnen gedaan en resultaat is fantastisch. Aanrader in de streek !
Goede service, man met kennis en ervaring
Dit is een topteam. Zeer correct en professioneel. Staan altijd klaar. Diegene die hier niet tevreden is, is nergens tevreden
Via webshop bestel ik al geruime tijd producten. Deze worden steeds snel geleverd! Verder een C.Quartz lakcoating, velgenverzegeling en xpel op de stijlen laten doen op auto van enkele maanden oud. Verschil was heel goed zichtbaar. Ook de uitleg tijdens afhalen was super!
Zeer vriendelijk en nemen echt de tijd om advies te geven. Heb alles gekocht voor mijn nieuwe wagen te onderhouden. Zeker langsgaan als je topadvies en topproducten wil. Toffe winkel trouwens. Bedankt voor de goede raad en advoes
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid