facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor baytree.dogtraining

Info

Positive Dog Training:
Puppyclass - Shaping - Brainwork for Dogs - Balance&Propioception - Overall Training - Obedience - Agility - Workshops

Adres: Grootveld 126, 3293 Kaggevinne, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: +32496071894
Stad: Kaggevinne
Route: Grootveld 126
Postcode: 3293


Recensies
Canifit onder water loopband vond Prada goed voor de eerste keer we gaan dat zeker opnieuw doen en Kelly doet dat fantastisch.
Aangenaam in omgang met baasje en hond. Zeer goede expertise. Geeft goed bruikbare tips en handvaten die effectief bleken.
Super, gepassioneerd en gericht op de ervaring en signalen van de hond. Zeker een aanrader!
Prive lessen op maat van baasje en hondje gegeven op hun prive terrein of in een knus lokaal. Jelte geeft je de nodige handvaten om thuis verder te kunnen werken en verder te oefenen.
Super begeleiding van zowel mijn jonge mechelaar als mijn gepensioneerde hollandse herder. Kelly en Jelte weten als de beste hoe een hond mentaal en fysiek juist te benaderen en te ondersteunen. Ze passen zich hierbij zonder problemen aan aan elk type hond én eigenaar. Een absolute aanrader!
Enorm fijne mensen die weten wat ze doen! Zowel Kelly als Jelte zijn heel gedreven en gepassioneerd, zeker een aanrader!
Bedankt Jelte en Kelly de lezing Speed en Motivation was zéér interessant . Ik kijk alvast uit naar de volgende workshop Schaping .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid