facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BAUNAT

BAUNAT
"Founded in Antwerp, BAUNAT offers high-end handmade diamond jewellery ranging from timeless engagement rings to statement necklaces and exquisite watches.Due to its capacity to buy diamonds at the source and its smart stock monitoring business conduct, BAUNAT offers an excellent price for premium quality diamond jewellery and watches. All the jewellery items are handmade made in Antwerp and Paris with 18kt recycled gold and 100% natural certified diamonds. All our watch collections are made in Italy and Switzerland. BAUNAT offers a tailor-made service where our designers will work closely with you to create the jewel of your dreams. More than 3500 customers reviewed us as excellent on Trustpilot.Visit our showroom in Antwerp."
Adres: Schupstraat 21, box 5 , Antwerpen 2018, BE
Telefoonnummer: 03 201 24 90
Stad: Antwerpen
Route: Schupstraat 21, box 5
Postcode: 2018



op zoek naar gerelateerd: Baunat Erfahrungen, BAUNAT Diamanten, Baunat Knokke, BAUNAT Düsseldorf, BAUNAT ring, BAUNAT Zürich, BAUNAT trouwringen, Baunat wiki
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gold king Gold king 224 meter Ik had een heel mooie ring gekocht, maar deze had enkele problemen de middensteen sto...
Hana OR Hana OR 243 meter
Versato Juweliers Versato Juweliers 303 meter Als je goed kijkt zie je dat heel wat van de 5* beoordelingen komen van mensen die no...
Slaets Slaets 335 meter Zeer mooie nieuwe winkel op de Meir. Bediening steeds met een glimlach en hier en daa...
Ice Watch Ice Watch 589 meter Zeer slecht ,Liever 0 sterren gegeven, dure prijs voor zeer slechte kwaliteit , ik ra...
O'Concept Store O'Concept Store 620 meter
Slaets Slaets 751 meter Zeer mooie aangename locatie. Perfecte en aangename ontvangst. Men neemt echt de tijd...
Trio Antiek Trio Antiek 818 meter
Boutique Lacoste Boutique Lacoste 913 meter Fantastische bediening « after sales » gekregen vandaag bij Lacoste Antwerpen. Ik maa...
Timeline Watches Timeline Watches 914 meter Eerijke prijzen,veel keuze.Vriendelijke service die geen druk zet om te kunnen verkop...
Tensen Tensen 923 meter
Komono Komono 1 km Super vriendelijke en toffe mensen in de shop. Altijd bereid om mee een oplossing te ...
Iwano Iwano 1 km
Kapriss Kapriss 1 km Ik heb een zeer positieve ervaring gehad met Kapriss. De service die ik kreeg van de ...
Oyaya Oyaya 5 km
Your Komono Your Komono 6 km Prachtige winkel en heel vriendelijke ontvangst.Oogmeting ging heel vlot en een mooie...
Recensies
Een geweldige ervaring in alle opzichten! Ik had een spoedbestelling en Noémie heeft alles gedaan om tijdig en naar wens te leveren. Ze heeft het bestel-, maak- en leveringsproces nauwgezet gevolgd en ervoor gezorgd dat precies op tijd en naar volle tevredenheid is geleverd. En het belangrijkste van alles: De ring met diamant is prachtig! Ook hier klopt alles met de verwachting en bestelling, inclusief certificaat geleverd. Tenslotte: de prijsstelling is bijzonder scherp!
Ik was al enige tijd bezig met de verloving te plannen wanneer ik besloot om de verlovingsring online te bestellen. Ik stond hier echter een beetje wantrouwig tegenover. Ik kwam bij Baunat terecht en hakte de knoop door. Ik bestelde DE ring. Wat ik toen heb meegemaakt was schitterend. Er werd onmiddellijk gereageerd op al mijn mails. Alles werd keurig en correct opgevolgd. Ik werd van elke stap die er door Baunat werd genomen op de hoogte gesteld per mail. Bijkomende vragen werden onmiddellijk beantwoord. Lang geleden dat ik nog zo’n klantvriendelijkheid hebben kunnen ervaren. Ook de levering was zeer correct. Eerst een mailtje en een sms’je dat de ring ging geleverd worden. Op de afgesproken dag en uur werd de ring correct geleverd en onmiddellijk erna een lief en vriendelijk mailtje dat er werd gezien dat de ring was afgeleverd. Er werd gevraagd of alles correct en in orde was. Echt prachtige service en dat doet zoveel. De ring was zelfs iets hoger afgewerkt, volgens de 4 c’s, dan ik had besteld. En uiteindelijk vond mijn toekomstige vrouw de ring prachtig net zoals heel de familie. Baunat heeft hier zeker iets met te maken waarvoor dank. Wij komen zeker nog terug !
Zeer tevreden van vriendelijke personeel, snelle levering minder dan 2 weken en dit in de kerstperiode, onverwacht goede prijs en qualiteit van de steen beter VS1 ipv SI1 dan aangemeld in de contract. Bedankt!
Ik kocht onlangs een ring via de website van BAUNAT. De ring heeft al mijn verwachtingen overtroffen en de klantenservice is van een zeer hoog niveau. Een echte aanrader!
In augustus van vorig jaar besloten om mijn vriendin ten huwelijk te vragen. Wegens tijdsgebrek was online bestellen een pak makkelijker. Stiekem een gratis meter besteld bij BAUNAT, waarmee ik makkelijk de ringmaat kon bepalen. Hierna was het wat zoeken naar een gepaste ring en vooruitkijkend liefst ook iets waar een trouwring bij past. Na een succesvol aanzoek en enkele stressvolle weken om te plannen, dienden we enkel nog op zoek te gaan naar trouwringen. Ook hier was er weer veel hulp van BAUNAT uit, waarna we toch even zijn langs geweest, met een even geweldige service als deze dat ze online bieden. Ze houden je van elke stap in het proces op de hoogte, voor en na levering, enzovoort. Na levering vragen ze ook een bevestiging van levering en of de levering naar wens was. Altijd fijn en echt een geweldige service.
Ik had een afspraak gemaakt online en werd vriendelijk geholpen om de juiste keuze te maken. Ook de service is goed, ik wou dat de ring pas een maand later werd geleverd en dit was geen probleem. Ze volgen alles goed op.
Geweldige ervaring bij BAUNAT: topteam, persoonlijke service en prachtige diamanten ring!
Iedere keer opnieuw top-service!
Zeer goede service!!
Betrouwbare en geweldige producten tegen eerlijke prijzen. Toegewijd team en levering arriveerde op tijd zoals beloofd. Wij adviseren! :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid