facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BattleStation

Info

BatteStation een teambuilding bedrijf.

Je kan ons inhuren voor een leuke teambuilding, opendeurdagen, kinderfeesten of workshops programmeren op instap niveau. Dit kan allemaal op jouw bedrijf, school, zaal of op een locatie van BattleStation.



"Vriendenactiviteit, teambuilding of verjaardagsfeest?Op zoek naar iets nieuw?Battle met onze 10 BattleStation Robots met of tegen elkaar.Battle of Race tegen jouw familie, vrienden, collega’s , .. Dit door verschillende spelvormen te combineren met een hapje en een drankje.Actie & sfeer gegarandeerd !"
Adres:
Telefoonnummer: 0485453034
Stad: Willebroeck


Recensies
We waren hier voor een feestje voor mijn zoon zijn tiende verjaardag. Die hebben zich echt super geamuseerd. Fijn concept, super leuk om te spelen. We komen zeker terug
Erg leuke activiteit, zowel voor bedrijven als voor een gezinsactiviteit. Tof dat je dit zowel binnen als buiten kan doen. Ze komen ook ter plaatse dus dat is ook mooi meegenomen!
Leuk alternatief voor het geijkte avond bowlen of karting. Super begeleiding en iedereen kan meedoen!
Heel leuk, zeker de moeite.
Super leuke ervaring!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid