facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BattleKart Mouscron

BattleKart Mouscron

Info

Unique au monde : une vraie course avec les sensations du karting + un jeu vidéo grandeur nature grâce à la réalité augmentée ! Infos sur www.battlekart.be

Geschiedenis

BattleKart est une nouvelle forme de divertissement, un karting indoor révolutionnaire, amélioré par le principe de réalité augmentée. Affrontez vos amis comme jamais vous ne l'avez fait !



"BattleKart, c’est la quintessence du jeu vidéo, de la réalité augmentée et du karting électrique, réunis pour vous procurer des sensations inédites entre amis, en familles ou entre collègues !"
Adres: Rue du Valemprez 20A, 7711 Moeskroen
Telefoonnummer: + 32 56 98 01 71
Stad: Mouscron
Route: Rue du Valemprez 20A
Postcode: 7711



op zoek naar gerelateerd: battlekart youtube, real life mario kart belgie, augmented reality karting, karting kortrijk, mario kart real life belgium, karting poperinge
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pretland Mouscron Pretland Mouscron 5 km Je betaalt als volwassene om binnen te gaan . Het is er niet zo groot , de mensen die...
Ducasses de Mouscron Ducasses de Mouscron 7 km Page Facebook des foires et ducasses dans la Ville de Mouscron
Recensies
Leuke ervaring. Vriendelijke mensen on the court. Nederlands wel moeilijk je spreekt best een woordje Frans. Alles is correct verlopen. De spelregels zouden wel eens mogen worden uitgelegd want dat is niet gebeurd, moest je online al hebben opgezocht. Ze geven enkel indicatief mee hoe de carts werken. De bediening van pedalen en knoppen. That’s it.
Heel leuk als activiteit voor met de vrienden of familie eens te doen. Soms iets te weinig afwisseling in de parcours. Indien je meerdere sessies reserveert, zet je best een paar samen. Zo kan je iets meer "karten" ipv iedere keer te moeten uitstappen. Wij gaan dit zeker nog eens doen!
Eens leuk om te doen maar verwacht niet dezelfde kart ervaring als de traditionele karting. Het is echt een andere ervaring, niet perse slechter maar anders. Ik vond het leuk maar het automatisch afremmen wanneer de kart dichtbij elkaar kwamen vond ik zeer vervelend. Om echt te racen moet je daar niet zijn. Persoonlijk werd ik er ook gewoon misselijk van, steeds automatisch afgeremd worden maar dat ligt dan gewoon aan mij en niet het karten. De drankjes zijn aan de prijzige kant.
De jongens hebben zich super geamuseerd. Zeker voor herhaling vatbaar! Tof dat je nadien een mail ontvangt met de videos en de details van de gereden parkoers.
Supertof concept. De game Battlekart is de leukste en zit erg goed in elkaar. Tof dat je telkens andere parcours krijgt en dat je elkaar kan raken met power ups. Het was ook heel vlot en intuïtief.
Wat een leuke namiddag moest worden, is helaas in een grote teleurstelling geëindigd. Bij aankomst bleek het intern systeem al een hele dag plat te liggen. Met alle begrip uiteraard voor factoren die je niet in de hand hebt. Maar als een minimum kon het toch wel op z’n minst gecommuniceerd worden, zodat we niet onnodig 3 uur moeten rijden. Het personeel reageerde dan ook nog brutaal toen we dan onze teleurstelling over deze slechte communicatie hebben geuit, zeer jammer allemaal. Deze situaties zouden toch niet mogen gebeuren ...
Zeer leuk om te doen met vrienden. Echt de moeite!
Bij aankomst bleek een technisch probleem het onmogelijk te maken om te rijden. Zo'n dingen gebeuren dat begrijp ik, maar waarom het onmogelijk was om ons op voorhand te verwittigen begrijp ik niet want dit probleem was blijkbaar al vanaf 8h sochtends bezig. De repliek van het managment was dat wij niet mochten klagen omdat onze reservatie werd terugbetaald. Dat wij ondertussen 2h hadden gereden en geen alternatieve activiteiten in de buurt meer konden vinden was bijzaak. Onze consumptie mochten we wel nog betalen. Top.
Super. Maar kier vooral race games
Leuke ervaring. Beetje jammer dat er onvoldoende uitleg werd gegeven voor de mensen zonder voorkennis van het spel mariokart en wat precies de bedoeling was. Ikzelf had de voorkennis wel maar andere mensen hadden deze niet en wisten niet goed hoe het werkte. Wel mooie propere zaak en toffe activiteit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid