facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Battery Auto Discount

Battery Auto Discount
"Expert en Batterie depuis plus de 40 ans ! Tout types de Batteries pour tout types de véhicules !"
Adres: Chaussée de Louvain 308 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 02 734 86 86
Stad: Brussel
Route: Chaussée de Louvain 308
Postcode: 1000


Recensies
Super! Jeremy heeft me uit de nood geholpen met een kapotte accu. Vlotte communicatie via Whatsapp, direct een oplossing voor mijn probleem en zonder te veel extra kosten of poeha. Top!
snelle bediening, eerlijke prijzen, geen parking
Vriendelijke man
De persoon aan de balie is erg behulpzaam. Er is geen druk op het duurste product. Integendeel, we zijn gericht op de batterij die het best overeenkomt met het type en de leeftijd van het voertuig. Ik moest de lading controleren met een voltmeter omdat het na een paar jaar vaak de batterij is die defect is, maar een defecte regelaar kan ook de accu, zelfs nieuwe, snel "doden". € 89 incl. btw voor een Tudor-accu Fiat Panda 3. Dat lijkt me redelijk.
Ik heb 4 maanden geleden een nieuwe batterij gekocht. Na talloze mislukte startpogingen ging ik terug om de batterij te laten testen, de verkoper vertelde me dat de batterij uit 2018 dateerde. En dat de batterij die hij me had verkocht waarschijnlijk op een van mijn andere voertuigen zat.. Na overleg heeft hij deze keer de batterij voor mij vervangen door een nieuwe. Ik moest nog steeds de oude demonteren, de nieuwe weer in elkaar zetten en de opstartfouten ondergaan
5-sterren klantenservice van Christophe voor het lenen van een Portable Emergency JumpStarter en het vervangen van mijn auto-accu in minder dan 5 minuten. Competente, behulpzame, glimlachende en beschikbare persoon. Hartelijk bedankt!
Ik raad deze winkel aan niemand aan. Ze verkopen batterijen van zeer slechte kwaliteit. Ik kocht een batterij en een jaar later begaf deze het bij normaal gebruik. De winkel vertelde me dat de garantie op de batterij was verlopen 2 jaar en dat ik een nieuwe moest kopen. De verkoper zei, nadat hij beleefd mijn onenigheid had geuit, "nooit meer terug te komen". De winkelmanager had tenminste gelijk.
Ik raad ten zeerste aan, geduldige persoon en luisterend naar het probleem. Bedankt voor het oplossen van problemen en het welkom in de winkel.
Eenvoudig effectief goedkoop! Gemakkelijke toegang parkeren dank u
Beste winkel van Brussel ... Als ze er niet zijn, weet ik niet waar ik mijn drums zou kopen. Onberispelijke service, eerlijke prijzen, niets meer toe te voegen!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Battery Auto Discount.

Brussel auto-onderdelen

openingstijden, locatie, vervoer. Chaussée de Louvain 308 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Battery Auto Discount adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Battery Auto Discount. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Battery Auto Discount delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Auto Repar Auto Repar 455 meter
MINI - Brussels Store South MINI - Brussels Store South 6 km Ik kwam even langs om een ​​mogelijke aankoop te bekijken en te bespreken. Het perso...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid