facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BATIVER RENOVATIE EN INTERIEURBOUW

BATIVER RENOVATIE EN INTERIEURBOUW

Info

BATIVER RENOVATIE EN INTERIEURBOUW

Zorgeloos verbouwen van ontwerp tot realisatie!

Geschiedenis

Onze aanpak is gericht op het zoeken naar het evenwicht tussen uw wensen en uw budget. Voor elke nieuwe opdracht wordt een degelijk dossier opgesteld met plannen, beschrijving en prijsberekening.
Met zorg wordt het werk voorbereid en uitgevoerd en dit met respect voor de vooropgestelde planning en afspraken.
Het is steeds onze intentie om van ieder project een mooie referentie te maken.

Adres: Hemelrijken 22, 2890 Sint-Amands
Telefoonnummer: 052 40 90 80
Stad: Sint-Amands
Route: Hemelrijken 22
Postcode: 2890


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Bativer ervaring, Interieur renovatie
Recensies
1 jaar geleden een complete renovatie uitgevoerd van onze benedenverdieping, volledig gestript en opnieuw opgebouwd met bijbouw aan bestaande woning. Vanaf het eerste contact werd al duidelijk dat zij echt luisterden naar de wensen van de klant dit was bij anderen wel anders.... en zij meteen mee aan de slag gingen in het denkproces alsook veel eigen input gaven verschillende ontwerpen werden gemaakt om een concept op te bouwen naar onze wensen en budget. Vanaf de eerste dag van de werken tot de laatste is het contact met onze projectleidster Elke top geweest qua opvolging, beantwoorden vragen, mails etc etc etc -- verbouwing heeft in totaal zo'n 4 maand geduurd en buiten het bouwverlof zijn er nooit pauzes geweest die ervoor zorgden dat renovatie stilviel. Hier en daar bots je wel eens op een onvoorzien probleem maar dit werd steeds met de grootste zorg en in overleg weggewerkt. Alle werkmannen van afbraak tot afwerking afbraak, elektriciens, schrijnwerkers, installateurs,..... allen waren steeds zéér toegankelijk en vriendelijk wat toch ook wel belangrijk is voor ons. Wij raden Bativer dus zeker aan voor grote of kleinere renovatiewerken!!!
Zeer sterk in renovatie en interieur bouw
Vriendelijke ontvangst
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid