facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bastiano

Info

Basta met de klassieke speciaalzaak! Bastiano is een gastronomische trekpleister waar je kan kiezen uit de monumenten van de gastronomie of nieuwe gezichten ontdekken.

Geschiedenis

Onstuimig als de Vesuvius, classy als de Milanese mode-scène, romig als de Zuid-Tiroolse bergweides en heetgebakerd als de straten van Palermo ... Bastiano heeft met zijn karaktervolle keuken al veel culinaire harten veroverd in Bonheiden en omstreken. En hoe doen wij dat?

Door vaarwel te zeggen aan de klassieke speciaalzaak! Bastiano is een gastronomische trekpleister waar je kan kiezen uit de monumenten van de gastronomie of nieuwe gezichten ontdekken. Wij blijven altijd trouw aan deze overtuiging: geen compromissen op kwaliteit!

Door het beste van twee werelden samen te brengen: de fijnbesnaarde Italiaanse keuken van la mama en de traditionele Bourgondische smaakbommen recht van grootmoeders stoof.

Door u ingrediënten van de beste kwaliteit te bieden. Bastiano werkt met seizoensgebonden producten die dagvers worden aangeleverd. Zo werken wij voor onze Belgische en Italiaanse kazen nauw samen met Kaasmeester Harry Schockaert. Hij is een van de weinige landgenoten die lid is van de prestigieuze “Cercle des fromagiers-affineurs de France”.

Door onze klanten nooit te vervelen. Wij bereiden dagelijks een vers en wisselend menu. De pasta’s worden ter plaatse gedraaid met hoogwaardige tarwebloem, griesmeel, eieren en olijfolie. Elke dag zetten we nieuwe verrassingen op het menu die met respect voor de tradities bereid worden en waar een tongstrelende twist aan zit. De pasta’s smelten in de mond net zoals het stoofvlees of de echte chicon gratin. Never boring!

Door u de keuze te laten om ter plaatse te eten of uit te halen. Wie ter plaatse eet geniet onmiddellijk ook van een live show, opgevoerd door de koks in de open keuken en aangevuld met de stralende pittigheid van gastvrouw Debby. En wie zijn gasten thuis wilt overdonderen is hier ook aan het juiste adres. Kies uit het ruime aanbod meeneemgerechten of bespreek het menu vooraf met onze koks. Wij verzorgen uw diner en feestje van naaldje tot draadje.

Door uw zoektocht naar het geschikte cadeau te verlichten. Een uitgelezen selectie van Italiaanse streekwijnen, een gevarieerd aanbod van verfijnde digestivo en in het winkelgedeelte een ruime keuze aan olijfolie, truffelolie, tapenades en noem maar op. Wij verlichten uw ellendige zoektocht naar dat perfecte cadeau. Wij hebben cadeaus en cadeaumanden voor elke gelegenheid en elk budget.



"Samen eten maakt gelukkig. Wij maken het eenvoudig. Heerlijke Italiaanse gerechten voor foodlovers die thuis zorgeloos culinair willen genieten. Zoveel verrassender dan de klassieke afhaalmaaltijd, zoveel makkelijker dan zelf koken. Koud geleverd en hoeft alleen nog maar opgewarmd te worden. Bestel dus gerust een dag van te voren voor jouw ultieme lazy Sunday, dan is het vaak nóg lekkerder!"
Adres: Dorp 39 , Bonheiden 2820, BE
Telefoonnummer: 015 34 00 17
Stad: Bonheiden
Route: Dorp 39
Postcode: 2820



op zoek naar gerelateerd: bastiano bonheiden facebook, bastiano bonheiden openingstijden, bastiano bonheiden menu, bastiano doeven, bastiano pizza, bastiano openingstijden, bastiano ex on the beach, bastiano ex on the beach instagram
Recensies
Zeer kwalitatieve BBQ pakketten, altijd zeer goed verzorgd en originele side dishes
Altijd lekker, altijd vriendelijk, altijd aan een correcte prijs. Fijn dat jullie er zijn.
Super lekker en het personeel is altijd vriendelijk en professioneel! Doe zo verder!
Super lekker bbq pakket met originele gerechten en mooi gepresenteerd
Heerlijke gerechten en pizza’s ! Ook vlotte levering tot in Mechelen .
Lekker eten afhaal - porties wel aan kleine kant
Al jaren klant, omdat ze ook thuis bezorgen daardoor geen recensie, ten onrechte. Vitello saus en vlees top. Gegrilde seizoen’s groeten knapperig. Top pizza. Melanzanne super. Trio de pasta gedaan lasagne super, ravioli funghi vol truffel smaak, spaghetti bolognaise besteld voor kids was ook braaf. Kids miste als dessert choco Bumba of zo… ik denk dat dit er niet was? Proficiat aan de keuken en aan de vriendelijke juffrouw die het kwam brengen
Nooit meer!, Pizza besteld, 1...betaal methode ..bizar ,er komt automatisch 5 euro bij ,ongeacht afhalen of leveren ,en daar moet ge dan achter vragen om die terug te krijgen bij afhalen . 2.. vers ?? ,een koude ,afgebakken ,verbrande pizza, vulling ..nihil ..zie foto ,tomaat saus ,ver te zoeken ,borstel vleugje, dit is werkelijk een kok onwaardig gerecht . Slechtste pizza ooit .
Wij leerden Bastiano kennen dankzij vrienden die hun antipasti en pizza' s serveerden. Alles vonden we lekker! Sinds een aantal maanden bestellen we nu regelmatig via hun website en hebben het er zelfs voor over om speciaal naar Bonheiden te rijden vanuit Overijse! We zijn vooral fan van de pizza's. Daarnaast zijn de salade bowls, de pasta's en de 'polpette' echt aan te raden. En dan hebben we het nog niet gehad over hun huisgemaakte taarten! De appeltaart is echt wel eentje om je weer even in Italië te wanen. De service en de passie die kan je proeven in hun gerechten maken dit adresje tot een een van onze favoriete plekken waar we naar toe rijden als we nood hebben aan 'food for the soul' en naar Italië verlangen. Het is inderdaad eten gemaakt 'con tante amore'!
Met de flair actie super lekker gegeten ! Van voorgerecht tot dessert super genoten. Gezellige zaak ook dus perfect voor een romantisch dinertje !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid