facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor basta poco

basta poco

Info

The best of Italy
Un incontro di culture e tradizioni

Geschiedenis

Basta Poco wil bijdragen aan het herstel van het verloren contact tussen producent, ambachtsman en consument. We willen mensen raken met betekenisvolle ervaringen door het echte echten en drinken uit Italië opnieuw op een voetstuk te plaatsen.

Wij selecteren en importeren jaarlijks olijfolies, balsamico's, aceto's en wijnen van de hoogste kwaliteit. Wij kiezen voor producenten met passie voor hun vak, specialisten waarbij ook duurzaamheid belangrijk is.

Basta Poco is importeur, groot en detailhandel en in onze winkel in Oud-Turnhout kunnen altijd alle oliesoorten en balsamico's geproefd worden. Wij kennen onze spullen door en door, u krijgt deskundige uitleg en tips.

Wijndegustaties, olijfolie -en balsamico degustatie, evenementen, persoonlijke benadering, beleving, elke denkbare locatie, pop up's, advies aan particulier en horeca.

Tweemaal per jaar krijgt u de kans om enkele van onze producenten persoonlijk te ontmoeten, hun verhaal te horen en bijna het ganse assortiment te proeven.

Wilt u meer over ons weten ?

[email protected]
www.bastapoco.eu

Adres: Steenweg Op Turnhout 46, 2360 Oud-Turnhout
Telefoonnummer: 0473/593212
Stad: Oud-Turnhout
Route: Steenweg Op Turnhout 46
Postcode: 2360



op zoek naar gerelateerd: Openingsuren Diverso Oud-Turnhout, Italiaanse traiteur Turnhout, Italiaans restaurant Oud-Turnhout, Traiteur Oud-Turnhout, Delicatessen Oud Turnhout, Diverso Oud-Turnhout
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Albert Heijn - Peeters-Govers Albert Heijn - Peeters-Govers 2 km Belse Appie in België en witte wa?! Ze verkopen er ook drop! Leuk hè!?
Vis&Co Vis&Co 2 km visspeciaalzaak sushi oud-turnhout
Recensies
Italiaanse specialiteiten. We kochten er enkele geschenken voor onze vrienden. Vriendelijke bediening.
Op en top Italiaanse producten. Mooie wijncollectie.
Heerlijke Italiaanse producten
Een plaats waar je altijd iets lekker vind!
Persoonlijke aanpak en top producten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid