facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Basic-Fit Marche-en-Famenne 24/7

Basic-Fit Marche-en-Famenne 24/7
Adres: Rue du Parc Industriel 4A, 6900 Marche-en-Famenne, België
Telefoonnummer: 02 588 77 10
Staat: Région Wallonne
District: Luxembourg
Stad: Marche-en-Famenne
Route: Rue du Parc Industriel
Huisnummer: 4A
Postcode: 6900


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Recensies
Ter langs gereden maar niet binnen geweest.
Tijdens mijn vakantie deze vestiging van Basic Fit bezocht. Wat onwennig naar de kleedkamer gevraagd, maar eigenlijk zat deze op een logische plaats.nDe apparaten staan netjes per workout en spiergroep opgesteld cardio, weight, free weight. En worden door het personeel gesopt als ze niet bezet zijn. De vloer is er erg netjes en schoon. De douches en toiletten ook.nFijne apparaten die, naar mijn idee, nieuw zijn. Ik kon eigenlijk geen slijtage ontdekken.nPersoneel zegt vriendelijk gedag en dit doen de medeleden ook. Iets wat in Nederland niet altijd gebeurd, maar wat mij zeker een fijn gevoel gaf.nHet is vanaf ons vakantiehuis wel een stukje rijden, maar dat is het voor mij wel echt waard en ik hoop hier dus vaker te zullen komen.
Mooi alternatief om een uitstapje te doen met de kinderen als het iets minder goed weer is in de vakantie. Vriendelijk personeel en normale prijzen. Grote parking maar de gps niet volgen want dan kom je in een bos aan de overkant van de weg terecht. Oriënteert je op de grote watertoren daar is het vlakbij.
Fijne basic-fit alleen jammer dat de kleedkamers op slot zijn als er geen personeel is.
Ik ga graag in alle vroegte, weinig mensen is een veiliger gevoel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid