facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Basic-Fit Knokke-Heist Duinenwater

Basic-Fit Knokke-Heist Duinenwater
Adres: Duinenwater 28, 8300 Knokke-Heist, België
Telefoonnummer: 02 588 77 10
Staat: Vlaams Gewest
District: West-Vlaanderen
Stad: Knokke-Heist
Route: Duinenwater
Huisnummer: 28
Postcode: 8300


Openingstijden

maandag: 07:00–22:30
dinsdag: 07:00–22:30
woensdag: 07:00–22:30
donderdag: 07:00–22:30
vrijdag: 07:00–22:30
zaterdag: 09:00–16:00
zondag: 09:00–16:00

Recensies
Super grote vestiging in Knokke met gratis zeer grote ondergrondse parking.nHeel proper, bij mijn bezoekje 13.12.23 vastgesteld en met een complimentje aan de jonge super vriendelijke medewerkster Phoebe.nnGrote kleedkamers en ruimte, spijtig dat er slechts 1 kabelrek is terwijl er zeker veel plaats is voor een 2de en club niet 24/24 open is.nVeel cardio met uitzicht naar buiten.nNabij Albert Heyn, Aldi, Renmans, met dezelfde parking voor uw boodschappen.nOpgelet buiten parkeren met schijf!nEen misvatting bij de leden recente review Jordi is dat BF medewerkers wel degelijk GEEN trainingsadvies of -begeleiding mogen geven, daarvoor dien je een personal coach te boeken.nIk trainde 40 jaar in een/de oude club in Eeklo, wat ik en veel leden er meemaakten tart alle verbeelding zie mijn uitgebreide review terzake, zelfs ook hier kom ik er nog ex leden tegen en trainen wij op alle gebied beter bij Basic Fit.
Mijn vriend en ik komen hier als sinds de opening en komen hier dus ook wekelijks 3-5x. Gisteren 22/02 rond 7u10 kwamen we aan en beseften we dat we de kaart verloren zijn. Toen we aanbelde ging het belletje af maar niemand kwam. Zo hebben we 15 minuten staan wachten tot een man met zwart haar ons kwam vragen wat het probleem was. Na dat een vriend van ons al gaan kloppen was aan de deur van hun kantoor ooknnWe vertelde dat we waarschijnlijk de kaart in het kluisje vergeten waren dus die ging even kijken. Maar ondertussen stonden we al 20 minuten te wachten en verloren we die tijd ook om te sporten. Hij kwam terug nogal nonchalant en met de woorden ik heb niets gevonden. In de plaats dat hij ons al binnen liet en ons uitlegde wat we konden doen nu nee.. we fixten zelf al de kaart via de app en zijn gewoon zo binnen gegaan. Hij gaf ons geen verdere uitleg en dat vinden we zelf wel jammer terwijl we hier toch wel graag sporten en wekelijks komen. Die service zijn we hier niet gewoon.
Mooie grote ruime fitness, toestellen staan goed uit elkaar! Douches en kleedkamers bij de vrouwen zijn altijd proper. En last but not least, het super vriendelijke personeel, pluim vooral voor Cindy!! Staat altijd klaar met een smile :- kom je nog weinig tegen!
Eerste indruk toen ik aankwam was waauw, mooie zaak en heel netjes. Ik stond even te wachten op de hoofdcoach en werd aangesproken door iemand van het personeel of hij me verder kon helpen. Basic Fit Knokke raad ik iedereen aan.
Cindy is een topper, heeft mij zelfs geholpen mijn dure powerliftschoenen die ik net nieuw had terug te vinden in een andere vestiging door naar daar te bellen!! Altijd vriendelijk, altijd behulpzaam, en in voor een leuk praatje. Leukste Werknemer die er rondloopt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid