facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Basic Fit Kapiteintjes

"Je bent van harte welkom om onze Basic-Fit club in Aalst te bezoeken. In onze fitnessclub vind je alles om je persoonlijke doelen te realiseren: uitstekende sportfaciliteiten, 7 trainingszones, personal trainers en de nieuwste apparatuur. Ook kan je gratis gebruikmaken van kluisjes. Kortom, je kan voordelig fitnessen in Aalst!"
Adres: Kapiteintjesstraat 9, 9300 Aalst
Telefoonnummer: 070222351
Stad: Aalst
Route: Kapiteintjesstraat 9
Postcode: 9300


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:30
Dinsdag: 08:00 - 22:30
Woensdag: 08:00 - 22:30
Donderdag: 08:00 - 22:30
Vrijdag: 08:00 - 22:30
Zaterdag: 09:00 - 16:00
Zondag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Basic-Fit Aalst, basic-fit aalst telefoonnummer, Fitness Aalst, Basic-Fit openingsuren, Basic-Fit - 24/7, Basic-Fit abonnement, Basic-Fit België, Basic-Fit Brussel
Recensies
Een gym waar alles aanwezig is om te sporten. Is 24/7 open en je kunt altijd na het sporten nog winkelen in de naastgelegen winkels.
Rustige, propere plek en voldoende toestellen om je mee bezig te houden. De eerste keer was het wel zoeken hoe de toestellen werken. Info of begeleiding is er helemaal niet. Als je vraagt aan het personeel hoe je de toestellen moet aanzetten, antwoorden ze dat ze dit niet mogen zeggen.. daarvoor moet je een fitnesscoach betalen.. eh?? Maar goed, het is geen rocket science, dus je kan het wel zelf uitzoeken uiteindelijk. Het is nog altijd een stuk goedkoper dan andere fitnesscentra, dus meer moet je niet verwachten… Voor beginners kan ik me wel voorstellen dat ze hierdoor snel afhaken, maar dat is natuurlijk het businessmodel van Basic-Fit!
Goed verdeelde en schoon ruimte. Mis sommige apparaten, en er is lekkage al meer dan 4 weken bij de dames kleedkamer en is nog niet gemaakt. Dat is minder. De personeel is vriendelijk maar ze zijn niet voorbereid om de klant te ondersteunen bij simpele vragen over het gebruiken van de machines. Ik vind dat iedereen die daar werkt een basis kennis moesten hebben om de klanten te steunen bij. Als ze zie dat iemand de verkeerde houding heeft bij het uitvoeren van een oefening of dat de klant beter de machine op een andere manier kan gebruiken. Ik veel gezien die fout kon gaan en de personeel liep gewoon voorbij. Ik heb hun gevraagt en werd beantwoord dat ze geen opleiding hadden en dus geen klant mochten helpen of assisteren. Dat is jammer als jij ziet hoeveel mensen daar beginnen te sporten zonder kennis van waar ze mee bezig zijn.
Onregelmatige werkuren, je kijkt op de site, het is de klok rond open, je gaat naar de club, je vindt het gesloten
Meer moet da nie zijn voor een fitnessclub
Moeilijk te beoordelen met geldende coronamaatregelen. Ze doen hun best om aan de maatregelen te voldoen. Wel lastig dat zowat de helft van de toestellen niet bruikbaar zijn om de 1m50 afstand te garanderen. Je moet afspraak maken en kiezen tussen 30, 60 en 90 minuten. Ik heb de indruk dat niet iedereen de tijd respecteert. Ik ga meestal 90 minuten. Soms zie ik als ik terug vertrek na 90 minuten nog mensen sporten die al aanwezig waren toen ik aankwam. Is er dus soms vrij druk.
Veel toestellen al langere tijd stuk . In de weekends als er geen toezicht is de ideale speelplaats voor jongeren
Oneerlijke praktijken! Blijven geld van je rekening halen ondanks dat je abonnement is opgezegd!
Goedkoopste inschrijving kost.
Deze basic fit is de grootste teleurstelling tegen over andere. En aan het dumbell rek verlies je zeker de hoop, Daar werkt de tafel van 2 nog niet zo goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid