facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Basic-Fit Kampenhout Mechelsesteenweg 24/7

Basic-Fit Kampenhout Mechelsesteenweg 24/7
Adres: Mechelsesteenweg 24, 1910 Kampenhout, België
Telefoonnummer: 02 588 77 10
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Kampenhout
Route: Mechelsesteenweg
Huisnummer: 24
Postcode: 1910


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Recensies
Basic fit met nieuwe toestellen, twee verdiepen met beneden toestellen voor cardio. Bovenaan toestellen voor kracht. Lift aanwezig. Beperkte parking
24/7 open.nProper. Goed onderhouden. Gewichten op 1e verdiep, cardio op gelijkvloers...nVoldoende plaats voor grondoefeningen, wat ik in andere fitnessen soms mis.nDouches. Propere wc's.nMassagestoelen.
Grote Basic-Fit, ook niet te druk. Toestellen zijn nog vrij nieuw en goed onderhouden. Voldoende parkeergelegenheid. 24/7 open.
Goede fitness met nieuw apparatuur en een modern interieur. Vaak is deze fitness jammer genoeg best vol.
Zeer goede fitness met zeer vriendelijk personeel! Niet de grootste basic fitness maar voldoende toestellen voor kracht training deze bevinden zich grotendeels op de 1ste verdieping maar ook op het gelijkvloers kan je wat kracht training doen. Ook wat cardio toestellen maar niet superveel. Enige minpuntje is dat het soms wel heel erg druk kan zijn waardoor het moeilijker is om een bepaald schema te volgen. Bij de heren zijn 2 toiletten bij de dames weet ik niet wat weinig is en deze zijn tegen de avond wel redelijk vuil. Al bij al een leuke fitness met vriendelijk personeel en vriendelijke leden. Kleine tip: de kleedkamers zijn op de 1ste verdieping.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid