facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Basic-Fit Ieper Patersstraat

Basic-Fit Ieper Patersstraat
Adres: Patersstraat 5, 8900 Ieper, België
Telefoonnummer: 02 588 77 10
Staat: Vlaams Gewest
District: West-Vlaanderen
Stad: Ieper
Route: Patersstraat
Huisnummer: 5
Postcode: 8900


Openingstijden

maandag: 07:00–22:30
dinsdag: 07:00–22:30
woensdag: 07:00–22:30
donderdag: 07:00–22:30
vrijdag: 07:00–22:30
zaterdag: 09:00–16:00
zondag: 09:00–16:00

Recensies
Mooi decor in een kerknMaar als het druk is niet aan te raden want het is er wel wat krap
deze Basic Fit moet echt wijzigen van locatiensommigen toestellen staan megadicht tegen elkaarnde kracht zaal is veeel te klein voor het aantal bezoekersnde 24/24 service is onmogelijk door de locatienop een vrijdagavond kan je amper een toestel gebruiken door de druktenparking rondom de fitness is een ramp
Unieke fitnes in een kerk heeft echt wel iets speciaals, proper! zeer aangenaam om uw workout te doen! Enige 2 kleine puntjes het parkeren van de wagen is wat moeilijk en wat het perfect zou maken is misschien een douche gordijn om wat prive te hebben als je uw wast, andere vreemde personen die hun ook willen wassen zien uw naakt staan. Anders is alles perfect inorde!
Ik was met een vriend gaan sporten, zijn Basic-Fit app werkt al dagen niet de app heb je nodig om binnen te kunnen dus we hebben besloten om samen door de poort te gaan. Aldus heb ik een boete 'tailgating' ontvangen van 15 euro ik probeerde gewoon goed te doen voor een vriend. Deze boete heb ik uiteindelijk betaald en er is nog eens 15 euro afgegaan via domiciliëring. De basic fit service wil/kan je nooit helpen als je met dergelijke problemen zit en is zowat nutteloos. Schaf je beter een abonnement aan in een andere fitness.
Ik kom even terug naar mijn recensie om het een update te geven. Ik ga ondertussen meer dan 6 maanden naar de basic fit in Ieper. Het is een mooie locatie en de medewerkers zijn enorm vriendelijk. De fitness ziet er verzorgd uit. In de buurt zijn er geen gratis parkeerplaatsen. Na 6u kan je uiteraard gratis parkeren. Er staat een zeer kleine fietsenrek aan de andere kant van de straat dat bijna altijd vol zit. Met de auto is het soms zoeken naar parkeerplaatsen omdat het in de binnenstad is. Zoals veel mensen kan ik pas na de werkuren naar de fitness en dat is een ramp omdat het té druk wordt... soms kan je echt niet anders dan te wachten tot dat er iets vrij is. De fitness is klein en er is weinig ruimte voor uitbreiding... Ik heb mijn suggesties en klachten doorgegeven via de website maar veel verandering gaat er wellicht niet komen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid