facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Basic-Fit

Geschiedenis

Basic-Fit is een netwerk van sportscholen met 7 training zones: cardio, kracht, vrije gewichten, functionele zone, stretching, virtuele groepslessen en een virtuele indoor cycling zone.
Basic-Fit est un réseau de salles de sport qui propose 7 zones d'entraînement: cardio, machines guidées, poids libres, zone fonctionnelle et stretching, cours collectifs virtuels et espace de cyclisme virtuel.



"Je bent van harte welkom om onze Basic-Fit club in Ninove te bezoeken. In onze fitnessclub vind je alles om je persoonlijke doelen te realiseren: uitstekende sportfaciliteiten, 7 trainingszones, personal trainers en de nieuwste apparatuur. Ook kan je gratis gebruikmaken van kluisjes. Kortom, je kan voordelig fitnessen in Ninove!"
Adres: Hendrik Van Gassenstraat 3, 9400 Ninove
Telefoonnummer: +3225887710
Stad: Ninove
Route: Hendrik Van Gassenstraat 3
Postcode: 9400


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:30
Dinsdag: 08:00 - 22:30
Woensdag: 08:00 - 22:30
Donderdag: 08:00 - 22:30
Vrijdag: 08:00 - 22:30
Zaterdag: 09:00 - 16:00
Zondag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Basic-Fit abonnement, Basic-Fit Wassenaar, Basic Fit studentenabonnement, Kine Basic-Fit, Basic Fit Beernem, Basic-Fit CST, Basic-Fit Denderleeuw, Basic-Fit spinning
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KVK Ninove Jeugdwerking KVK Ninove Jeugdwerking 1 km Mooi voetbal terein en zeer mooie kantine .
Dender Hockey Club Ninove Dender Hockey Club Ninove 1 km Misschien wel beste terras van Ninove en omstreken!
TCPlayers TCPlayers 2 km De gezelligste tennisclub van de streek. Nu ook padel.
Padel 2020 Padel 2020 4 km Leuke buitenpleinen, wel 1 binnenplein op beton dat zou niet mogen. Leuke kantine, z...
RFC Dracon RFC Dracon 19 km R.F.C. Dracon este o echipa de futsal afiliata la Vlaamse Zaalvoetbalbond (V.Z.V.B.)
Recensies
Goede fitness klein maar alles is er voor een goede training moesten de toestellen nu nog vrij zijn ipv dat iedereen op zijn gsm bezig is en alle toestellen zo bezet houden ga dan beter thuis op uw gsm zitten en laat mensen die willen trainen doen
Geen plaats om fiets vast te maken. Moet verplicht aan paal op straat. Dit is eigenlijk illegaal. Wc's vaak vuil. Kleine fitness, geen airco. Soms amok makers die niet echt trainen.
Super vriendelijke mensen, zeker die mooie Arabier die aan de Balie werkt met zijn lang haar, hij is super lief en helpt altijd voor bepaalde oefeningen als je hem vraagt.
Vandaag een nieuw gezicht gezien, seren had het licht uitgedaan om 22u26 en vroeg vriendelijk om af te ronden maar het was te donker om de kleedkamer te vinden. :
Dit is de zoveelste keer dat ik een bezoekje breng aan deze kleine zaal en dat de airco's uitstaan, geen deuren worden open gedaan voor verluchting. Het ruikt overal naar zweet en de medewerkers lijken in een andere wereld te leven. Je zou denken dat personeel proactief handelt en op zo'n momenten toch wel voor verluchting zorgen! Werk aub aan deze punt!!!!!! SPORTEN IS BELANGRIJK MAAR EEN GOEDE LUCHTKWALITEIT IS OOK BELANGRIJK!!! sporten en ander mans zweet inademen is niet echt gezond denkik! Een tweede opmerking over de douches. Kunnen jullie aub uitleggen waarom men niet met warm water kan douchen? Dus je neemt een abonnement en je gaat er van uit dat je daarna kunt douchen maar je wordt verplicht om je te douchen met koud water? Graag uitleg aub.
te klein en daardoor ook snel druk
Als er minder dan een ster was, had ik die gegeven
Onzen Dyllan is niet echt een behulzame en vriendelijke klantenservice. Zeer arrogant en de taalgebruik kan ook wat netter tegenover uw klant! Hopelijk veranderd dit. Je krijgt al geen zin meer om te komen als men ziet dat jij aan de bali staat!
Recentelijk wat kleine verbeteringen waardoor het langzaamaan beter wordt, de mensen zijn over het algemeen zeer vriendelijk. Sinds ietwat te schuchter om gewoon "hallo" te zeggen hij aankomst of vertrek.
Paar mensen altijd, nooit druk dus je kan alle toestellen gebruiken .Riekt altijd naar zweetgeur . Proper. En vriendelijke personeel .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid