facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Basic-Fit

Geschiedenis

Basic-Fit is een netwerk van sportscholen met 7 training zones: cardio, kracht, vrije gewichten, functionele zone, stretching, virtuele groepslessen en een virtuele indoor cycling zone.
Basic-Fit est un réseau de salles de sport qui propose 7 zones d'entraînement: cardio, machines guidées, poids libres, zone fonctionnelle et stretching, cours collectifs virtuels et espace de cyclisme virtuel.



"Je bent van harte welkom om onze Basic-Fit club in Bredene te bezoeken. In onze fitnessclub vind je alles om je persoonlijke doelen te realiseren: uitstekende sportfaciliteiten, 7 trainingszones, personal trainers en de nieuwste apparatuur. Ook kan je gratis gebruikmaken van kluisjes. Kortom, je kan voordelig fitnessen in Bredene!"
Adres: Kapelstraat 151, 8450 Bredene
Telefoonnummer: +3225887710
Stad: Bredene
Route: Kapelstraat 151
Postcode: 8450


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:30
Dinsdag: 08:00 - 22:30
Woensdag: 08:00 - 22:30
Donderdag: 08:00 - 22:30
Vrijdag: 08:00 - 22:30
Zaterdag: 09:00 - 16:00
Zondag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Basic-Fit Oostende
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Twins Club Twins Club 1 km Leuke plaats om even iets te drinken!
Twins Club Brede Twins Club Brede 1 km Gezellig vertoeven met een hapje en een drankje dichtbij het strand.
BABC - Belgian Association for Boardriding Competitiors BABC - Belgian Association for Boardriding C... 1 km The Surfers Competitor Association where IMCO/BOCA and BSFA amalgamated in 1 associat...
Tc Vicogne Tc Vicogne 2 km Leuke kleinschalige tennisclub met goed onderhouden gravel tennisvelden 3 dubbel, 1 e...
Strength House Strength House 3 km Super tof team die je ontvangt met de glimlach en weten van aanpakken. Je wordt er su...
Recensies
Sinds het voorjaar werd de verwarming in kleedkamer en doucheruimte weggenomen en niet vervangen. Sportzaal 20 graden, is ideaal om te trainen. Maar kleedkamer is kouder, de doucheruimte nog kouder. Na de training in je blootje staan bibberen in de doucheruimte om na 10 keer op doucheknop te duwen, LAUW water te krijgen. Terwijl je dan bibberend doucht, wordt het lauwe water afgewisseld met koud water. Na de douche verder bibberen in koude kleedkamer. Zo snel mogelijk kleren aan om toch maar een beetje warm te krijgen. Helemaal niet leuk ! Ik begrijp dat de energiekosten hoog zijn, voor iedereen. Maar voor mijn part verhoog je het lidgeld met 2 euro waarmee je dan zorgt dat we comfortabel kunnen omkleden en douchen.
Wie op zoek is naar een Basic Fit waar een familiale sfeer heerst is deze de place to be. Over het algemeen is het redelijk rustig en kan je zonder te hoeven wachten je training uitvoeren. Vanaf 17u tot 20u kan de drukte wel enorm toenemen.
Medewerker NICK is onprofessioneel!! En onbeschoft ... Jammer dat de leidinggevenden hier niets aan veranderen... Zo kan het echt niet
Het personeel is geweldig, behalve het meisje, in plaats van bezoekers te helpen en te adviseren over hoe ze de oefeningen correct moeten doen, lacht ze om hen en doet ze haar ding, maakt niets schoon en dreigt de kaarten naar de sportschool te blokkeren ondanks het feit dat we vertrekken vijf minuten voor sluitingstijd.
Supervriendelijk personeel. Sommige toestellen en toepassingen al met slijtage.
Ik kom hier al enkele maanden meerdere keren per week s ochtends om 7u. Ik vergeet 1x mijn kaartje en ipv mij binnen te laten wijst het personeel mij op een boertige manier de deur. Niemand gaat een nieuw kaartje kopen voor 1x.
Heel onvriendelijk onthaal. In plaas van te helpen blijven zitten en geen oplossing bieden. We zijn dan maar vertrokken.
Enkele weken geleden opnieuw begonnen met fitnessen, enkel krachttraining, zeer proper en moderne plaats. Heel vriendelijk personeel. Icm vaste sport kom ik 2x per week rond 20u en altijd kalm genoeg om alles vlot en rustig door te krijgen. Tof om hier te komen!
Na 3j terug . Super vriendelijk personeel alles heel proper verzorgd. Met de start terug een vriendelijk welcome back gekregen van nick . Glad to be back
Altijd netjes en geordend, kunnen andere basic-fits zeker een voorbeeld van aannemen. Sowieso de basic-fits in Nederland Almelo
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Basic-Fit met het openbaar vervoer


Bredene Campings 150 meter
Bredene Campings 150 meter
0
Bredene Campings 170 meter
0
Bredene Campings 190 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid