facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Basic-Fit

Geschiedenis

Basic-Fit is een netwerk van sportscholen met 7 training zones: cardio, kracht, vrije gewichten, functionele zone, stretching, virtuele groepslessen en een virtuele indoor cycling zone.
Basic-Fit est un réseau de salles de sport qui propose 7 zones d'entraînement: cardio, machines guidées, poids libres, zone fonctionnelle et stretching, cours collectifs virtuels et espace de cyclisme virtuel.



"Vous êtes le/la bienvenue dans notre club Basic-Fit Tubize. Dans notre club de fitness, vous trouverez tout ce dont vous avez besoin pour atteindre vos objectifs personnels : d'excellentes infrastructures sportives et équipements modernes, 7 zones d'entraînement et des personal trainers. Des casiers sont également mis gratuitement à votre disposition. En résumé, vous pouvez vous entraîner de manière économique à Tubize!"
Adres: Rue de la Soie 26, 1480 Tubeke
Telefoonnummer: +3225887710
Stad: Tubize
Route: Rue de la Soie 26
Postcode: 1480


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:30
Dinsdag: 08:00 - 22:30
Woensdag: 08:00 - 22:30
Donderdag: 08:00 - 22:30
Vrijdag: 08:00 - 22:30
Zaterdag: 09:00 - 16:00
Zondag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Basic-Fit Belgique, Basic-Fit canada
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CLUB VIP AFC Tubize CLUB VIP AFC Tubize 1 km Veel criminaliteit op passen hier Hier word veel in auto s ingebroken
AFC Tubize AFC Tubize 1 km Een schande voor een bezoekende supporter en mindervalide kan zeer moeilijk ter pla...
Acff asbl Acff asbl 1 km L'Association des Clubs Francophones de Football (ACFF) est l'aile Francophone de l'U...
BIBK BIBK 2 km association de personnes qui font du judo dans son intégralité,qui vivent judo dans l...
Olympic Clabecq Olympic Clabecq 2 km Vertaald door Google Eenvoudige, gastvrije club. Origineel Club simple, accueillant.
Pony Company Pony Company 2 km Beginner, mijn kleine meid gaat daar sinds half september, zeer goede opvolging. Aans...
Handball Sporting Club Tubize Handball Sporting Club Tubize 3 km Nous souhaitons par cette page vous rendre acteur et augmenter la communication avec ...
Recensies
Professionele coach Rachid, top
Met vreugde zag ik dat de defecte lockers en de informatieterminal evenals de aangesloten weegschaal werden vervangen en gerepareerd. Als klant bedank ik het management, het is wederom een ​​genoegen om uw etablissement te bezoeken.
Zeer schone en goed onderhouden kamer. Personeel altijd aan het schoonmaken. Niets te zeggen, maar er zijn veel te veel mensen en ook al is het niet de schuld van de zaal, het maakt het gebruik van de infrastructuur onmogelijk voor een serieuze sporter. Geweldig voor beginners en pre-volwassenen. Om te vluchten voor bodybuilders en mensen die in minder dan 2 uur en een half hopen te trainen
Te veel mensen en te weinig materiaal. Als de kamer 24 uur per dag open zou zijn, zou dat deze toestroom sterk kunnen verminderen. Halterbanken zijn nooit beschikbaar. Mijn training van een uur kan gemakkelijk twee uur duren als ik wacht tot de machines vrij zijn.
Op maat gemaakte oefeningen voor een optimale conditie. Sportcoaches staan ​​tot uw beschikking als u daar behoefte aan heeft en aan zeer democratische prijzen. Maar goed, als je mooi wilt zijn, moet je een beetje kunnen lijden en niet bang zijn om ervoor te gaan. Ik ben fan... en jij??
Te veel verkeerd geïnformeerde mensen die niet gecorrigeerd worden door de mensen die er werken. Mensen doen 4 sets squats in 90 minuten....de banken te dicht bij de dumbells....de borstbanken te dicht bij elkaar....de loopbanden staan ​​op een platform.De houten vorm is niet sterk genoeg. Als iemand 5 loopbanden rent, beweegt hij te veel ... maar echt te veel. De roeiwielen zijn zo versleten dat het erg onaangenaam en lawaaierig wordt. De voordelen...nou ja, alles wat ik net zei is acceptabel want ik betaal 19 euro per maand...dus als basic fit deze zorgen kan oplossen...dan zal het perfect zijn. Positief is ook dat het schoon is. En mensen zijn beleefd. Ik moet mezelf gewoon leren over gymetiquette.
Hallo, De indeling van de kamer is goed, behalve dat er een abdo-machine ontbreekt die vaak wordt gebruikt. Het personeel staat aan de top, nou ja, bijna... Een werknemer genaamd Mike is... Hoe hem te kwalificeren... Als we een handdoek voor twee hebben, vraagt ​​hij me er een uit de machine te kopen. Als we informatie nodig hebben, markeert hij bij de receptie "15 min niet aanwezig" maar komt een uur later terug En als hij zich verwaardigt om terug te komen, weet hij niet hoe hij mijn vragen moet beantwoorden en bovendien antwoordt hij hooghartig!!! Jammer voor een teken als basic fit. Ik had graag 5 sterren gegeven maar door deze persoon worden het er maar 3.
Kamer zeer goed ingedeeld enige probleem de of liever de receptiemedewerker die het overschrijdt, heeft gelijk door tegen de leden te schreeuwen bij het eerste incident
Kamer niet slecht, maar gewichtmachines een beetje te dicht bij elkaar. Nieuwe kamer dus nikkel en schone apparatuur. Gemeenschappelijke douche behalve één, apart. Gemakkelijk parkeren in de kelder met 3 uur gratis of 1u30 aan de oppervlakte. In tegenstelling tot wat hier gelezen wordt, heb ik nooit de minste menigte opgemerkt... Rustige en respectvolle bevolking over het algemeen.
Hoe uit te leggen... Kamer aan de top, onberispelijk personeel, sfeer en respect boven wat iedereen kan verwachten, echter... mie mie mie... Een functiegetrouwe medewerker, kunnen we wel zeggen. Eindelijk, wanneer er is. Altijd zijn zegje over de outfit, over de afstand in covid-tijd. Een handdoek voor twee? Maar wat een schande! Een gewicht om een ​​machine te ballasten? GODSLASTERING! Onmogelijk om een ​​rustige sessie te houden in zijn bijzijn. Ik zou willen zeggen dat het aan de verwachtingen van de klant voldoet, maar zoals ik al eerder zei, geeft hij de voorkeur aan zijn broodje buiten de kamer. Zijn geschiedenis, zijn impact heeft zelfs weergalmd tot onze hersenen... om te geloven dat migratie ook werkt met mensen. In alle eer, de tubeize kamer verdient een 4,5/5 maar meer dan 3 geef ik niet. Dank je wel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid