facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Basic-Fit

Geschiedenis

Basic-Fit is een netwerk van sportscholen met 7 training zones: cardio, kracht, vrije gewichten, functionele zone, stretching, virtuele groepslessen en een virtuele indoor cycling zone.
Basic-Fit est un réseau de salles de sport qui propose 7 zones d'entraînement: cardio, machines guidées, poids libres, zone fonctionnelle et stretching, cours collectifs virtuels et espace de cyclisme virtuel.



"Je bent van harte welkom om onze Basic-Fit club in Antwerpen te bezoeken. In onze fitnessclub vind je alles om je persoonlijke doelen te realiseren: uitstekende sportfaciliteiten, 7 trainingszones, personal trainers en de nieuwste apparatuur. Ook kan je gratis gebruikmaken van kluisjes. Kortom, je kan voordelig fitnessen in Antwerpen!"
Adres: Middelheimlaan 1, 2020 Wilrijk, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +3225887710
Stad: Wilrijk
Route: Middelheimlaan 1
Postcode: 2020


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:30
Dinsdag: 08:00 - 22:30
Woensdag: 08:00 - 22:30
Donderdag: 08:00 - 22:30
Vrijdag: 08:00 - 22:30
Zaterdag: 09:00 - 16:00
Zondag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Basic-Fit Antwerpen zuid, Basic-Fit Hoboken, Basic-Fit België, Basic Fit Antwerpen centrum, Basic-Fit Antwerpen Ladies Only, Basic-Fit Keyserlei, basic fit antwerpen 24/7, Basic-Fit abonnement
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Basic-Fit Basic-Fit 1 km De laatste maanden is het streng veranderd op het gebied van warme douchen, iedere we...
Royal Antwerp Eagles Royal Antwerp Eagles 2 km Prachtige club met geschiedenis, zéér oude infrastructuur, veld, tribunes en kantine ...
Antwerp Eagles Peanuts Antwerp Eagles Peanuts 2 km Prachtige club met geschiedenis, zéér oude infrastructuur, veld, tribunes en kantine ...
Zen-kids Zen-kids 2 km Ontspannende workshops voor kinderen en hun ouders, scholen en kinderdagverblijven.
KFCO Beerschot Wilrijk KFCO Beerschot Wilrijk 2 km Toffe kantine geschikt voor feestjes
Metropole Utd FC Metropole Utd FC 2 km Waar wij oorspronkelijk zijn begonnen onder vrienden als club bij de Koninklijke Vlaa...
Bal-enzo Pool, Snooker en Carambole club Bal-enzo Pool, Snooker en Carambole club 2 km Een prachtige zaak met vriendelijk personeel. Nieuw, modern en sfeervol. Veel aandach...
Uilenspiegel Wilrijk HV Uilenspiegel Wilrijk HV 2 km Veel herinneringen op gehaakt ..oude bekende gezien en twee pittige handbal wedstrij...
Basic-Fit Basic-Fit 3 km Basic-Fit is een netwerk van sportscholen met 7 training zones: cardio, kracht, vrije...
V.K. Valaarhof V.K. Valaarhof 3 km Propere kantine , leuk veldje. Grote kleedkamers !
Red Vic Red Vic 3 km Vriendelijk onthaald.
Basic-Fit Basic-Fit 3 km De laatste maanden is het streng veranderd op het gebied van warme douchen, iedere we...
Basic-Fit Basic-Fit 3 km Basic-Fit is een netwerk van sportscholen met 7 training zones: cardio, kracht, vrije...
Basic-Fit Basic-Fit 4 km De laatste maanden is het streng veranderd op het gebied van warme douchen, iedere we...
Basic-Fit Basic-Fit 4 km De laatste maanden is het streng veranderd op het gebied van warme douchen, iedere we...
Basic-Fit Basic-Fit 4 km De laatste maanden is het streng veranderd op het gebied van warme douchen, iedere we...
WilrijkJas WilrijkJas 4 km http://www.wilrijkjas.be/
Antwerp BMX Antwerp BMX 4 km Antwerp BMX Race BMX Wielercentrum Antwerpen (Wilrijk) Gelieve al jullie vragen te...
Recensies
Had mijn vrienden meegnomen naar deze gym, waarbij 1 van hen zijn handdoek was vergeten. Wanneer ze de situatie uitlegde en voorstelde om een handdoek te delen, werd er op een zeer boertige en onvriendelijke wijze gereageerd. Uiteindelijk hebben ze 7 euro moeten betalen voor een handdoek ter grote van een postzegel.
Beste fitnessliefhebber, Als je op zoek bent naar een sportschool die voldoet aan al jouw eisen en verwachtingen, dan is Basic Fit Middelheim absoluut een aanrader! Ik ben onlangs lid geworden van deze sportschool en ik ben enorm onder de indruk van alles wat deze locatie te bieden heeft. Om te beginnen is het fitnesscentrum ruim opgezet en goed georganiseerd. Er zijn tal van cardio- en krachttrainingsapparatuur beschikbaar, zodat je nooit lang hoeft te wachten om je favoriete oefeningen uit te voeren. Bovendien zijn de apparaten goed onderhouden en schoon, wat een belangrijk aspect is voor de hygiëne en veiligheid in de sportschool. Wat ik ook erg waardeer aan Basic Fit Middelheim is de vriendelijke en professionele sfeer. Het personeel is altijd bereid om te helpen en advies te geven over fitness en gezondheid, en ze zijn altijd beschikbaar als je vragen hebt. Bovendien zijn de trainers gekwalificeerd en ervaren, wat zorgt voor een uitstekende begeleiding tijdens het sporten. Een ander groot pluspunt van Basic Fit Middelheim is de flexibiliteit. De sportschool is geopend van vroeg tot laat, zodat je altijd kunt trainen wanneer het jou uitkomt. Bovendien biedt Basic Fit Middelheim een breed scala aan groepslessen, waaronder yoga, zumba, bodypump en nog veel meer. Dit maakt het mogelijk om jouw trainingsroutine te variëren en om nieuwe dingen te proberen. Tot slot, is de prijs-kwaliteitverhouding van Basic Fit Middelheim uitstekend. Het lidmaatschap is zeer betaalbaar en biedt veel waarde voor jouw geld. Als je op zoek bent naar een sportschool met topfaciliteiten, professionele begeleiding, flexibiliteit en betaalbaarheid, dan raad ik Basic Fit Middelheim ten zeerste aan! Kortom, Basic Fit Middelheim is een geweldige sportschool met alles wat je nodig hebt om jouw fitnessdoelen te bereiken. Het is een echte aanrader voor iedereen die serieus bezig is met sport en gezondheid!
Ik ben al jaren sporter bij Basic fit en ben heel Blij dat ik altijd kom trainen bij Basic Fit Middelheim. Altijd vriendelijk personeel en goede hulp bij vragen. Vooral Tarik helpt me altijd goed. Thanks to him!
Zeer mooie locatie op de campus van de universiteit. Alles is aanwezig voor een leuke beleving. Live groepslessen in een mooie grote zaal. Het personeel is zeer vriendelijk en correct en helpt je graag verder als je een probleem hebt. Kortom een toffe club waar je je snel thuis voelt.
“Geholpen” door een zeer onvriendelijk en arrogant meisje, nadat ik haar erover aansprak voelde ze zich beledigd en wou ze me niet meer verder helpen. Gelukkig was er nog een ander meisje die mij wel gewoon fatsoenlijk heeft verder geholpen. Klantenservice van Middelheim kan nog heel veel leren van de Limburgers in Genk.
Heb enkel goeie ervaringen opgedaan bij de basic-fit van Middelheim. Er is één medewerker die er boven uitspringt door zijn enthousiasme en behulpzaamheid met de klanten. TARIK is een echte TOPPER!!
Heel propere fitness en vriendelijk personeel. Het zou fijner zijn als ze een fietsenstalling zouden voorzien dichter bij de fitness. Voor de rest is alles proper en aangenaam.
Onvriendelijk arrogant dame achter de balie, aangezien er genoeg negatieve reactie's over zijn moet er dringend iets aan gedaan worden. EN SORRY DA IK KOM SPORTEN EH !
Waarschijnlijk de beste basic fit in heel Antwerpen. Super medewerkers! Tarik bedankt voor klantenservice en jouw professionaliteit!
Leuke sfeer in deze sportschool zeker een aanrader, alleen de yanga water smaakt iets minder vers vergeleken met andere clubs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid