facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Basic-Fit Halle Rene Deboecklaan 24/7

Basic-Fit Halle Rene Deboecklaan 24/7
Adres: René Deboecklaan 2/bus 1, 1500 Halle, België
Telefoonnummer: 02 588 77 10
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Halle
Route: René Deboecklaan
Huisnummer: 2
Postcode: 1500


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Recensies
---nn### Basic Fit: Betaalbare FitnessnnBasic Fit is een toegankelijke sportschool voor wie op zoek is naar een betaalbare manier om fit te blijven, maar er zijn enkele nadelen.nn**Sfeer: 4/5**nnDe sfeer bij Basic Fit is over het algemeen ontspannen, maar kan soms wat druk en chaotisch aanvoelen, vooral tijdens piekuren. De moderne inrichting is prettig, maar de sportschool kan soms rommelig zijn vooral bij de 24h gyms.nn**Apparatuur: 3.5/5**nnBasic Fit biedt een breed scala aan fitnessapparatuur, maar tijdens drukke tijden kan het lastig zijn om een vrij apparaat te vinden. De toestellen zijn wel meestal in de goede staat en proper.nn**Faciliteiten: 3/5**nnDe faciliteiten zijn gemiddeld. De kleedkamers en douches zijn vaak schoon, maar aan de weinige kant en geen privacy. Hoewel er groepslessen beschikbaar zijn, voelen deze van lage kwaliteit aan.nn**Service: 3/5**nnHet personeel is vriendelijk, maar vaak onderbezet. Dit kan betekenen dat je soms moet wachten op hulp of advies. De inschrijfprocedure is eenvoudig, maar de communicatie over abonnementen en waar ja kan gaan en welke clubs kan duidelijker.nn---nnBasic Fit biedt een betaalbare optie voor fitness, maar met enkele compromissen op het gebied van drukte en service.
Winkel wel rommelig. Benzineprijzen gelijk aan België. Zelf tanken, met kaart of in winkel
Goed apparatuur, ruim, en goede air conditioning. Handig dat het 24/7 open is.
Na 17 jaar opnieuw eens een fitnesscentrum binnengestapt en het viel reuze mee. Proper, veel machines, relax en na twee uur training had ik een verrekking in mijn schouder dus nu wat rusten en al aan het uitkijken naar de tweede keer.
De gerant Luc is onredelijk en niet-klantvriendelijk.Op een zeer onvriendelijke manier worden sommige jongeren aangesproken en gewezen op het feit dat ze geen handdoek bij hebben anderen dan weer niet, dus zeer willekeurig. Geen kans, noch voorstel om daar handdoek te kopen terwijl er wel blijkbaar een aanbod is. Lidkaart wordt onmiddellijk voor 1 maand geblokkeerd. Geen discussie over de reden, wel de manier waarop er met mensen wordt omgegaan. Terwijl er op hetzelfde moment mensen waren die hun bezweet T-shirt als handdoek gebruikten, met 2 binnenglipten met 1 kaart, als enige premiumklant de andere vrienden voorzien van water... NIET CORRECT!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid