facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Basic-Fit Brussels Uccle Stalle 24/7

Basic-Fit Brussels Uccle Stalle 24/7
Adres: Sterstraat 99, 1180 Ukkel, België
Telefoonnummer: 02 588 77 10
Staat: Brussel
Stad: Ukkel
Route: Sterstraat
Huisnummer: 99
Postcode: 1180


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Recensies
Ik stond voor een dichte deur - had me inschreven voor een groepsles. Handgeschreven briefje op de deur zonder info over het waarom en wanneer de club weer open gaat. Communicatie van niks naar de leden toe.
Beste gym in Brussel
Heel goed maar zal beter zijn als ze de reservering weg doen.
Allereerst is er sprake van een aantal kwaadaardige advertenties, omdat deze niet echt 24/7 beschikbaar zijn, omdat de helft van de faciliteit 's nachts/vroeg in de ochtend gesloten is.nKleedkamers en toiletten verkeren vaak in een behoorlijk slechte staat. De opstelling van de apparatuur is redelijk goed. Ik zou echter graag meer ruimte willen hebben voor gymnastiek en zo.
De meest gedegradeerde kamer waar ik ooit ben geweest. Opgeknapt en geteisterd door eindeloze vochtproblemen. Half onbegaanbaar. Kleedkamers in erbarmelijke staat met waterlekken. Wat heeft het voor zin om zulke kamers 24/7 open te hebben? Werk in uitvoering is nooit af. Een bloedbad en vluchten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid