facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Basic-Fit Belgium

Geschiedenis

Basic-Fit is een netwerk van sportscholen met 7 training zones: cardio, kracht, vrije gewichten, functionele zone, stretching, virtuele groepslessen en een virtuele indoor cycling zone.
Basic-Fit est un réseau de salles de sport qui propose 7 zones d'entraînement: cardio, machines guidées, poids libres, zone fonctionnelle et stretching, cours collectifs virtuels et espace de cyclisme virtuel.

Adres: Kapelstraat 151, 8450 Bredene
Telefoonnummer: 025887710
Stad: Bredene
Route: Kapelstraat 151
Postcode: 8450


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:30
Dinsdag: 08:00 - 22:30
Woensdag: 08:00 - 22:30
Donderdag: 08:00 - 22:30
Vrijdag: 08:00 - 22:30
Zaterdag: 09:00 - 16:00
Zondag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Basic-Fit Oostende, Openingsuren Basic-Fit Oostende, Basic-Fit België, Basic-Fit Searena, Basic-Fit wetteren reserveren, Basic-Fit Torhout, Basic-Fit Diksmuide, Basic-Fit Haren groepslessen
Recensies
De meeste toestellen hebben hun nut,ik persoonlijk had graag meer buikspier oefeningen gezien, toch geen klachten
Alle toestellen aanwezig. Alle parkings erond zijn echter betalend. Kom met de fiets, de tram of te voet.
Schone fitness met goede toestellen. Ook een groot voordeel is de mogelijkheid om je te laten bijstaan door de voorbeelden in de app.
Voldoende ruimte en nette zalen
Te wijneg toestellen geen of bíjna geen papier op te ontzetten
Klein maar alles is aanwezig, niet te druk en proper. 2 power racks! Top.
Deze Basic-fit is klein, maar fijn. Alles is altijd zeer proper, zowel de fitnesszaal als de kleedkamers/toiletten en douches. Het personeel is zeer vriendelijk, als er een probleem is kan je dit altijd melden en zullen ze je zo snel mogelijk helpen. Als er iets kapot is duurt het niet lang voordat het opnieuw werkt. Top gym.
Vriendelijk personeel
Het personeel doet hun best. Als je vragen hebt staan ze altijd om je te helpen en de fitness is zeer proper. De openingsuren in het weekend vind ik wel wat lastig meer tijdens de week is het goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid