facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bart Caris - Sportverzorger

Bart Caris - Sportverzorger

Info

Ik ben een sportmasseur die ook zelf al jarenlang heel gedreven aan het sporten is. Als je met soepele spieren lekker wil presteren dan kom je maar langs!

Geschiedenis

sportmassage, taping en sportvoeding



"Hey sportfanaat!Ik ben Bart Caris. Ben jij ook een gedreven sporter? Dan help ik je graag met je recuperatie, zodat je optimaal kan presteren op training en in wedstrijden.Met een stevige sportmassage maak ik je spieren los, en ik geef intussen graag onconventionele tips en tricks om gezonder en beter te sporten en te leven.Naast mijn opleiding als sportverzorger heb ik vooral veel ervaring opgedaan door honderden mensen een sportmassage te geven op grote fiets-, loop- en andere evenementen.Ik ben zeer trots dat ik zelfs enkele kampioenen en toppers tot mijn eigen cliënteel mag rekenen.Ik werk met enthousiaste sporters die zich volop inzetten en hun beste niveau willen bereiken."
Adres: Broekstraat 26B, 3640 Kinrooi
Telefoonnummer: 0478726440
Stad: Kinrooi
Route: Broekstraat 26B
Postcode: 3640


Openingstijden

Maandag: 18:00 - 20:00
Dinsdag: 18:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 16:00 - 19:00
Vrijdag: 18:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 19:00
Zondag: 08:00 - 19:00

Recensies
De kinesist wilde wel manipuleren maar niet meer masseren. Zo terecht gekomen bij Bart. Als fanatiek krachtsporter en bokser een klant waar hij letterlijk zijn handen aan vol heeft maar hij weet de spieren perfect te behandelen met een merkbaar verschil in performance met sporten. Groot bij komend voordeel is het weg blijven van kleine pijntjes, dat laatste is echt mede door Bart zijn vaardigheden als masseur naast gerichte mobility training Terecht 5 sterren. Zeer tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid