facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Baroue

Baroue

Info

Een mobiele bar met cocktails, mocktails en gin-tonic



"Een mobiele bar met cocktails, mocktails en gin-tonic."
Adres:
Stad: Retie



op zoek naar gerelateerd: Bar Mobil, Mobiele cocktailbar, Cocktail truck huren, Mobiele bar Antwerpen, Mobiele bar huwelijk, Cocktails aan huis Antwerpen, Mobiele bar Limburg, Drinks on Tour
Recensies
Baroue is zeker een aanrader! Ze verzorgde de drank op ons trouwfeest. Alles was top! Overheerlijke cocktails, mocktails, homemade limonades,… en een top bediening! We hadden een superfijne samenwerking en ze maakte ons trouwfeest af!
Jo en Chloé ademen en leven hun concept en dat merk en proef je. Voor de catering van onze trouwdag had ik nul komma nul stress, omdat ik wist dat Jo het zo tot in de puntjes had voorbereid, dat ik het kon loslaten. Baroue verzorgde niet alleen onze receptie maar ons volledige trouwfeest van drank en konden echt alle wensen inwilligen. De persoonlijke touches en de mega sympathieke barmannen maakten het geheel gewoon af. Ik denk dat we over niets zoveel complimenten hebben gekregen als over de "overheerlijke cocktails van Baroue". Wanneer onze trouwverjaardag op de planning staat, weet ik wie te bellen. Bedankt voor alles, Jo & Chloé!
Ik mocht begin dit jaar samenwerken met Baroue op een evenement. Achteraf boden ze ons ook een cocktail aan, en deze was zo ontzettend lekker! Super fijn ook met de gouden glitters in de cocktail, dat geeft je drankje echt een upgrade qua look!
Voor ons concept "Café Content" mocht ik voor 5 after work momenten samenwerken met Jo en Chloé. Zeer fijne en vlotte samenwerking met de nodige flexibiliteit! Vriendelijk personeel en alles op maat, doe zo verder !
Perfecte communicatie vooraf, duidelijke offerte. Overleg en goeie suggesties type cocktails Snelle service/bediening Professionele cocktails
Een top service!! Niet de standaard cocktails, maar allemaal iets extra. Supermooie truck en bar. En top bediening. Super tevreden!!
Geweldige service en ongelofelijke cocktails, elke cent waard!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid