facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Barong

Barong

Info

Originele , handgemaakte meubelen & decoratie uit Azïe...

Geschiedenis

welkom aan de andere kant van de wereld

Barong biedt u een uitgebreid gamma artikelen die zorgvuldig ter plaatse
bij de lokale ambachten geselecteerd werden. Wij reizen 2 maal per jaar naar Indonesië en de omringende landen om voor u dat origineel kunstwerkje,
meubelstuk of juweeltje op de kop te tikken.

Neem vlug een kijkje op onze website en geniet van het vele
fotomateriaal en
ontdek echt die andere kant van de wereld.

In onze winkel staat een steeds wijzigend aanbod van
al dat moois en origineels ...

Van harte welkom

Isabelle



"Wil je een oosterse sfeer in huis brengen met originele en ambachtelijke stukken? Stap dan eens binnen bij decoratiewinkel Barong in Koksijde. Om ons aanbod aan te vullen, reizen wij elk jaar naar Azië. Daar gaan wij zorgvuldig op zoek naar de mooiste stukken om in onze winkel te verkopen. Alle producten in ons assortiment zijn met de hand gemaakt in het land van herkomst en zijn dus volledig uniek. Als je niet naar onze winkel kan komen, kan je een bestelling plaatsen in onze webshop.Ons aanboddecoratie o.a. beelden, wierook & mineralenkleding & accessoires o.a. handtassen, kleedjes & juwelentuindecoratie o.a. pagodes, plantenbakken & fonteineninstrumenten o.a. djembés, karimba’s & regenstokken"
Adres: Zeedijk 346, 8670 Koksijde-Bad, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 3258524520
eb.gnorab@ofni
Stad: Koksijde-Bad
Route: Zeedijk 346
Postcode: 8670


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 13:00
Vrijdag: 10:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: barong rangda, barong bali, barong betekenis, barong tattoo, barong leeuw, barong meaning, barong masker, barong dans
Recensies
Leuke dingetjes. Vriendelijke bediening
Super mooie winkel. Ik kom hier echt tot rust. Als ik nog eens in Koksijde ben,spring graag nog eens binnen
Aangename ontdekking op de dijk, heel leuke winkel met groot aanbod spiritueel gamma.
Super leuke en mooie winkel, ze hebben heel veel leuke dingen. Heb er een paar mooie decoratieve spullen gekocht. Het personeel is ook vriendelijk. Mij zien ze zeker weer wanneer ik terug naar Koksijde kom.
Telkens we in Koksijde zijn springen we daar eens binnen. Altijd wel voor iemand een leuk & origineel geschenkje, of gewoon voor jezelf... Zeer vriendelijke verkoopster.
Super vriendelijk personeel, behulpzaam, een voorbeeld voor vele, heel mooi ingericht, super mooie winkel, een meerwaarde voor Koksijde! Hier komen we zeker terug!
Een must voor elke spirituele liefhebber. Ruim assortiment van buddha beelden, gerelateerde juwelen en kledij. Wierook en huisdecoratie. Zeer vriendelijke uitbaatster.
Barong is en blijft mijn trekpleister. Ik doorloop graag de winkel en vind altijd wel een of ander hebbedingetje. Ik hou van de sfeer.
Mooie winkel veel leuke dingen moet je eens doen
Prachtige winkel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid