facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Baron's Brasserie

Baron's Brasserie
"Het gerenoveerde boerenburgerhuis dateert van de 17de – 18de eeuw en straalt sinds oktober 2011 opnieuw een gevoel van warmte, schoonheid, authenticiteit en welbehagen uit!Het is “de plek” in de Dorpsstraat van Neerijse, waar rust, ruimte en raffinement elkaar omarmen.De inrichting is van het soort dat je nooit meer vergeet, gevormd door de tijd en ietwat gehavend door het leven .Het zuidgericht terras met prachtige tuin zijn het schitterende decor voor uw familiale en zakelijke evenementen.Barons Brasserie zorgt graag voor de professionele culinaire omkadering aangepast aan Uw wensen!​Barons Brasserie is het ideaal kader voor uw lunch of diner, uw feesten en seminaries.We staan garant voor een verfijnde keuken en een onberispelijke"
Adres: Dorpstraat 5 , Huldenberg 3040, BE
Telefoonnummer: 016 30 89 00
Stad: Huldenberg
Route: Dorpstraat 5
Postcode: 3040



op zoek naar gerelateerd: BARONS BRASSERIE menu, De Baron menukaart, Neerijse restaurant, Brasserie Heverlee, Zoet Water Restaurant, Brasserie Leuven, Restaurant Bertem, Restaurant Beauvechain
Recensies
Rustig gelegen zaak met zeer vlotte en vriendelijke bediening en lekker eten. We komen zeker in de zomer nog eens terug om het terras ook uit te proberen!
Heerlijk om te komen eten Eten is top klaar gemaakt om duimen en vingers af te likkenook bediening is vriendelijk en gastvrij
Mooie omgeving, in het groen en toch vrij dicht bij Brussel. Mooi en heel gezellig interieur. Vriendelijke bediening. Lekker eten zakelijke ontbijtsessie in mijn geval. Eigen parking. Goed bereikbaar.
Toffe locatie, top bediening en natuurlijk lekker gegeten
Heeeeeeeeeeeeeeeeeel lang moeten wachten op ons eten en drinken. Het was wel druk maar vaak ook serveersders zonder iets in hun handen maar wat zien rondlopen. Eten was oké maar wel weinig smaak. De 2 * zijn voor het prachtige terras waar je superfijn kan zitten.
Heerlijk gegeten fijne bediening, vriendelijke uitbaters!
Zeer goede brasserie in gerestaureerd huis met kwalitatief goede producten. Je betaalt er misschien ook iets meer voor. Grote tuin grasachteraan, waar kinderen zich kunnen uitleven in een opblaaskasteel. Ideaal na een wandeling in het nabijgelegen natuurgebied.
Mooie en oude locatie dichtbij het kasteel van Neerijse. Aangename sfeer en lekker
Vriendelijk personeel, lekker gegeten. Zonnig terras met speelweide voor kinderen, ook enkele speeltoestellen. Zeer rustig en landelijk gelegen.
Heel mooi gerestaureerd gebouw waar je de originele dakgebinten en sommige oorspronkelijke toetsen nog kan zien. Heel mooi interieur en door de geplaatste binnenmuren heb je de nodige privacy maar wordt er toch voor openheid en genoeg natuurlijk lichtinval gezorgd. De gerechtjes waren lekker en heel verzorgd. De bediening was warm en hartelijk. Kortom een aanrader als je wat te vieren hebt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid