facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Barolo

Barolo

Info

Cosy wine and cocktail bar with great bites.



"Voor een snelle hap tot gezellig praten bij een lekkere cocktail en hapjes of een een lekkere kop koffie met pannenkoek..."
Adres: Markt 23a, 9340 Lede
Telefoonnummer: 053/807054
Stad: Lede
Route: Markt 23a
Postcode: 9340



op zoek naar gerelateerd: Barolo Dendermonde, Bistrolee, Restaurant Lede
Recensies
Rustige plaats met aangename muziek om te genieten van koffie met een grote, echte pannenkoek! Vriendelijke bediening met ruimte voor een babbel met de bazin als je dit wilt. Op dinsdag marktdag kan het er wel druk zijn, hoe dan ook blijft het mijn favoriete eetcafé/tea-room van Lede!
Duur en onverschillig. Voor een mini glaasje chardonnay 8€50 !!! In een toprestaurant betaal je zoveel niet en heel weinig in het glas. Mij zien ze nooit meer.
Ideale plek voor een ontspannende drink mét lekkere wijnen ...
Deze zaak is zelfs bistro onwaardig!! Meer dan 1u dienen te wachten achter een eenvoudige lasagne en brochette varkenshaasje met bearnaise. Tijdens het lange wachten vragen ze niet eens of je nog wat wenst te drinken. En als ze dan uiteindelijk je eten brengen, dan blijkt de 'bearnaisesaus' een halve pot peperbollen te bevatten, de 'frietjes' nog niet de helft gebakken te zijn, ... Tijdens het eten, niemand van personeel meer gezien of gehoord. Tot men komt afruimen en vraagt of alles in orde was. Neen, natuurlijk niet!! De bearnaise was geen bearnaise, de frieten waren niet de helft gebakken,... Ohhhh, waarom heeft u dan niets gezegd... krijg je dan te horen.... Halloooo!!! Je moet eerst ook iemand te zien krijgen van het personeel hé. Dan denk je, die saus die uiteindelijk onaangeroerd was gebleven en peperroomsaus bleek te zijn, die zullen ze niet aanrekenen. Maar toch. De volle 3€ supplement voor niet-bestelde en onaangeroerd saus. Nog niet het minste excuus voor de verkeerdelijke saus en het kwalitatief slechte eten! Een povere 'sorry dat het u niet is bevallen'. Sorry, dat ligt niet aan de klant, daar doe je als zaak zelf iets aan. We waren trouwens ook niet de enigen die lang hadden moeten wachten. De tafel naast maar ook schuin tegenover ons, juist hetzelfde. Meer dan een uur voor 2x simpele vol-au-vent!! Opdoeken die zaak. Bepaalde frituren doen beter en zijn alwat klantvriendelijker...
Bediening is op zich beleefd, maar naar ons gevoel niet hartelijk. Pannenkoek was lekker, wel maar eentje. Betalen met bankkaart kon niet.
Aangenaam omgeving en goede prijzen voor dranken. We hebben alleen gedronken want het om 22u is gesloten.Service: 5/5
Zeer vriendelijk onthaal, variërende kaart , top bediening. Een aanrader voor wie in de buurt iets wenst te eten en een meerwaarde voor Lede. Hier komen we zeker terug om de rest van de gerechten te proeven. Ook de wijnkaart is zeer verrassend.
De switch naar BAROLO is TOP! Gezonde lekkere alcoholvrije cocktails en gin te verkrijgen. Super :-D
De inrichting was gezellig en het personeel was ook vriendelijk. De prijzen van vele zaken zijn niet in verhouding met quantiteit en of kwaliteit. Een kirr voor €5 normaal is dit €4. bij de cocktails ontvreont cocktails met rum of whiskey mannen drinken dat graag. De fingerfood was lekker maar serieus overpriced. 7,5 voor nachos met guacamole €4 zal denk ik beter zijn..
Hele vriendelijke mensen en verzorgt, lekker eten. Prijskwaliteit een echte aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid