facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Barnepark - Maisons d'Enfants, Ecole Maternelle, Garderie

Barnepark - Maisons d'Enfants, Ecole Maternelle, Garderie

Info

Barnepark, partner de la Commission Européenne, offre services à la petite enfance sur le territoire de la Région de Bruxelles-Capitale depuis 10 ans.



"Maison d'enfants, Crèche, Ecole Maternelle, Garderie Post Scolaire privé à Bruxelles.Conventionné avec la Commission Européenne."
Adres: Chaussée de Wavre 214, 1050 Elsene
Telefoonnummer: 2-6465800
Stad: Ixelles
Route: Chaussée de Wavre 214
Postcode: 1050


Openingstijden

Maandag: 07:45 - 18:45
Dinsdag: 07:45 - 18:45
Woensdag: 07:45 - 18:45
Donderdag: 07:45 - 18:45
Vrijdag: 07:45 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Barnepark B, Projet d'accueil crèche belgique
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Les petits hérissons 98 Les petits hérissons 98 815 meter La maison d'enfants "les petits hérissons" accueille les enfants de 0 à 3 ans.
Recensies
Mijn kind ging meer dan 3 jaar naar de Barnepark-crèche en elke dag was hij blij om te gaan. We vonden een professionele maar zeer vriendelijke en familiale omgeving. Veel aandacht en zorg voor alles: welzijn van kinderen voorop, maar ook gezonde voeding en hygiëne. Warm aanbevolen!
Mijn twee zonen gingen naar Barnepark B en in beide gevallen had ik een geweldige ervaring. Het is altijd moeilijk om de zorg voor uw kinderen aan iemand anders toe te vertrouwen, maar in dit geval heeft het voltallige personeel vanaf het begin mijn vertrouwen gewonnen door zich attent en uiterst zorgzaam te tonen op elk moment van het groeiproces van mijn kinderen. Ik raad deze crèche ten zeerste aan!
We hadden een ongelooflijk goede ervaring gedurende de 2 jaar dat onze dochter in Barnepark was. De faciliteiten zijn geweldig en het personeel is bijzonder vriendelijk, professioneel en betrokken. De sfeer is heel vertrouwd en we hebben altijd het gevoel gehad dat onze dochter in goede handen was. Ze vond het erg leuk om daar te groeien en te leren en we genoten ervan haar elke dag blij te zien gaan.
Beste ouders, In naam van mijn kind moet ik u bedanken voor uw professionaliteit en vriendelijkheid in deze crèche. Vanwege de COVID-tijd heeft ze er net bijna een jaar doorgebracht, hoewel we meer wilden. Ik zag aan haar gezicht toen ik haar oppakte dat ze elke dag genoten had en zag ook haar ontwikkeling. Nu is ze groot om naar de kleuterschool te gaan en afscheid te nemen. Ik raad deze crèche ten zeerste aan, want zelfs als er een probleem was, konden we voor elke situatie een goede oplossing vinden. Veel succes en geniet van Barnepark. K en G
We hebben onze dochter aangemeld bij Barnepark B toen ze 2 1/2 was en net vanuit Italië naar Brussel was verhuisd, we hadden geen betere keuze kunnen maken! De leraren die we ontmoetten waren allemaal erg lief en altijd erg attent. De voorgestelde activiteiten zijn zeer stimulerend en de ruimtes zijn goed verdeeld, de klassen zijn groot en vol spelletjes die geschikt zijn voor de leeftijd van de kinderen, het terras en de binnenplaats zijn mooi en goed onderhouden, de kinderen brengen vaak tijd buiten door. De foto's die op Google staan ​​zijn absoluut waar en laten het volledig zien! Onze kleine meid heeft veel geleerd, ook al sprak ze geen Frans toen ze aankwam, ze voelde zich nooit buitengesloten, integendeel! Vandaag, na anderhalf jaar, verstaat ze heel goed Frans en begint ze het te spreken, ze is blij zulke lieve vrienden en leraren te hebben ontmoet! Bovendien, essentieel voor iedereen, maar vooral voor kinderen, is het dieet zeer nauwkeurig, er wordt een zeer gevarieerd menu aangeboden dat ALLES omvat, van peulvruchten tot vers seizoensfruit en -groenten, pizza, vis, vlees, alles is perfect gekalibreerd en voorgesteld om de kinderen. Wij zijn zeer tevreden en bevelen deze prachtige kleuterschool absoluut aan!
Betrouwbaar, bekwaam en zorgzaam personeel heeft gedurende 3 jaar voor mijn kind gezorgd, gedurende minstens 8 uur per dag. De ruimte is gezellig, zeer schoon en veilig, maaltijden zijn altijd goed uitgebalanceerd, vers en huisgemaakt, inclusief brood en pizza. Mijn zoon genoot met volle teugen van zijn kleine sociale bubbel in een warme sfeer waar individuele zorg wordt verrijkt met montessori-geïnspireerde groepsactiviteiten, ENG-taalexposure en yogamomenten. Als alleenstaande moeder en voltijds werkende in Brussel, kon ik niet hopen op een betere optie om de verantwoordelijkheid van mijn kleintje overdag te delegeren en ik ben het hele, zeer vertrouwde team enorm dankbaar.
Geweldige crèche, onze twee kinderen hebben er een geweldige tijd gehad. Zeer zorgzaam team en eersteklas management. Onze oudste heeft het nog steeds over kinderverzorgers en vrienden
Uitstekende crèche, op mensenmaat. Warme en verantwoordelijke kinderverzorgsters. Zeer goede kantineservice direct beheerd door de crèche, gezonde voeding met seizoensproducten. Superregisseur!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid