facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BarGare

Info


BarGare, een plek voor een snelle hap of eerder een gezellig tafelmoment met vrienden of familie. Spring eens binnen en ontdek onze lekkere en eenvoudige gerechten.

Adres: Edingseweg 315, 9500 Moerbeke, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +3254244494
Stad: Moerbeke
Route: Edingseweg 315
Postcode: 9500



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Moerbeke Geraardsbergen, Ontbijten Moerbeke, Station Moerbeke, Take away koffie Geraardsbergen, Brasserie Moerbeke
Recensies
Gezellig restaurant in het voormalig Station van Moerbeke/Geraardsbergen. Eenvoudige menu's, maar heel lekker en voor ieders budget. Superlekkere spaghetti en pasta's, ook vegetarisch. Sympathieke bediening. Een aanrader.Eten: 5/5
Heel lekker gegeten , vriendelijk personeel , leuk interieur en originele kaart . Wij gaan zeker terug!
Vriendelijke bediening. Zeer lekkere beagels/hamburgers die van hoge kwaliteit waren en een goede kwantiteit bevatten. Ikzelf heb een 'beugel Brugge' gegeten met lekkere dikke stukken spek tussen. Mijn vrouwtje at een 'beagel noord' waar stukjes appel die kaneel bevatten inzaten en stukjes witte pens. We hadden een goed gevulde middag maaltijd, dit met 3 drankjes bij voor 21€. Goede prijs kwaliteit. Vriendelijke bediening. Zeker een bezoek waard. Proficiat aan de eigenaars. Doe zo voort.
Super vriendelijk, zeer lekker eten en prachtig kader. We hebben het leren kennen tijdens Corona voor afhaalmaaltijden, maar zijn ondertussen vaste klant! Heel fijn om te apperitieven en om lekker te eten!
Leuk kader en vriendelijke bediening, het eten is er lekker. Het énige minpunt is de akoestiek. Als alle tafels bezet zijn, is het er erg druk en zeer rumoerig.
De plaats om een lekker lunch te eten en nog even na te genieten. Super vriendelijke en aangename uitbaters. Een prachtig interieurs met gezellig terras. En het slaatje met zalm en geitenkaas was top. Ik kom zeker terug!
Super mooie locatie om iets te eten!! En vooral LEKKER!Eten: 5/5
Heerlijk eten, super gezellige omgeving en zeer goede bediening. Originele gerechten ook veggie en schappelijke prijzen. Een echte aanrader! Wij komen zeker terug. Bedankt Bargar!
Eerste maal geweest en ga er zeker en vast terug komen!! Leuk, lekker, gezellig…
Lekker eten Vriendelijke bedieningEten: 5/5
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar BarGare met het openbaar vervoer


Station Viane-Moerbeke 20 meter
Viane-Moerbeke 20 meter
BUS
S5
S6
Moerbeke Station 40 meter
161
71
72
74
Moerbeke Station 40 meter
370
Moerbeke Station 40 meter
161
71
72
74

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid