facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BareFood Giulia

BareFood Giulia

Info

Let's meet BareFood and Giulia, een gezellige feel-at-home bar en een uniek boutique hotel met 7 luxueuze kamers gelegen in een prachtig gerenoveerd herenhuis in het centrum van Hasselt — Hoofstad van de Smaak.

Adres: Leopoldplein 26, 3500 Hasselt
Telefoonnummer: +3211933380
Stad: Hasselt
Route: Leopoldplein 26
Postcode: 3500



op zoek naar gerelateerd: Barefood giulia facebook, Babyshower Hasselt, Daghotel Hasselt, 'T Hemelrijk Hasselt, Century Hasselt, Kerstbrunch Hasselt, Valentijnsmenu Hasselt, Oudejaarsavond Hasselt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wellness Hasselt B&B Wellness Hasselt B&B 4 km Fantastische prive welnessruimtes. En echt veel ruimte. Rust. Een aanrader. Dichtbij ...
Recensies
Prachtig boutique hotel met vriendelijke mensen. Het ontbijt was heel lekker en uitgebreid.
Alles perfect, mooi hotel! Bedankt voor het warme onthaal.
Leuke kamers, wel geen WiFi, totaal niet druk en zeer rustig. Lekker uitgebreid ontbijt
Prachtige ruime kamers. Elke kamer ziet er anders uit. Zeer lekker uitgebreid ontbijt
Prachtig, inspirerend en hopend op een snelle volledige beleving in een 'vrijer' 2021 met gezonde gasten in body & soul.
Prachtig hotel met erg vriendelijk personeel/eigenaresse. Bij binnenkomst direct erg vriendelijk ontvangen en na een heerlijk kopje koffie begeleid naar onze kamer. Kamer was super netjes en erg sfeervol. Aan kunst ontbreekt het niet in het hotel, wat het een uniek plekje maakt om te verblijven. Kortom: een aanrader!
Prachtig gerenoveerd herenhuis! Mooie kamers en heerlijk ontbijt. Mogelijkheid om vlakbij een parking te reserveren via het hotel. BFG is een aanrader bij een citytrip naar Hasselt.
Zeer mooie b&b, top ligging op wandelafstand van shopping hasselt en restos. Prachtig afgewerkte en goed uitgeruste kamers, alles er op en er aan. Zeer rustige sfeer, super ontbijt. Deze b&b is echt een aanrader!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid