facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Barbier Biz-art

Barbier Biz-art

Info

Gelieve telefonisch een afspraak te maken!



"Knippen en scheren"
Adres: grote steenweg 114 a1, 9870 Zulte
Telefoonnummer: 0468420682
Stad: Zulte
Route: grote steenweg 114 a1
Postcode: 9870


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hairstudio Bellino Hairstudio Bellino 2 km Vertaald door Google Top! Origineel Top!
Kapsalon Eddy Kapsalon Eddy 4 km Heel goede kapper
Recensies
Super gezellige mensen en leuk terras met lekkere cocktails en moctails. Een echte aanrader
Topzaak, leuke sfeer met een barbier die zijn job kent
Topkerel die duidelijk zijne stiel kent. Luistert naar de behoeften van de klant en zal hen begeleiden daarin met de nodige vakkennis! Eerlijke prijzen en toffe omkadering maken het plaatje af. Een echte aanrader!!
Goed service en klantvriendelijk. Netjes geknipt naar wens. En goed prijs klasse en zijn geld waard. Steeds drankje naar wens er bij. Een aanrader voor zij die eens leuk kapsel willen en op hun gemak willen voelen. Zowel voor jong en oud . Doe zo verder barbier Wim
Barbier naar mijn hart, liefde voor zijn vak en een perfect resultaat naar wat de klant verlangt. Ook telkens een vriendelijk en warm onthaal en prijzen waar je het zelf niet kan voor doen. Kortom voor mij de perfecte barbier en ondertussen reeds een goede vriend.
Heb twee wekelijks een afspraak bij Barbier Wim! Toffe kerel, weet wat hij doet & luisterd vooral naar mijn wensen over m'n snit. Kleine gezellige barbershop! Prijs kwaliteit is in verhouding.
Mooie propere zaak, vriendelijke ontvangst.
Toffe pee.mijn zoontje is mindervalide en komt er ook en is er op zen gemak wat zeer belangrijk voor hem is.goed geknipt en goede producten.
Zeer toffe man met kennis van zijn vak. Altijd klaar met/voor een vlotte babbel. Haarproducten kan je daar kopen wat dan ook weer een meerwaarde is.
Wim doet er alles aan om zijn klanten tevreden te houden. Een man die zijn stiel kent, je komt er binnen en gaat met een lach terug buiten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid