facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Barbershop des Seigneurs

Barbershop des Seigneurs

Info

Ouvert depuis le 15 juillet 2016

Adres: Val des seigneurs 65, 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 027634828
Stad: Sint-Pieters-Woluwe
Route: Val des seigneurs 65
Postcode: 1150


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:30
Dinsdag: 09:00 - 18:30
Woensdag: 09:00 - 18:30
Donderdag: 09:00 - 18:30
Vrijdag: 09:00 - 18:30
Zaterdag: 09:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Coiffeur Barbier, Gentleman Barber Shop, Barbier Uccle, Salon de coiffure Montgomery, Be Hair Be, Gentlemen Barber Club
Recensies
Ik ga er al een aantal jaren heen en mijn zoon ook. Welkom en zeer goede service. Het is beter om een ​​afspraak te maken
Uitstekende ervaring, de producten zijn van zeer goede kwaliteit en de service is onberispelijk! Ik raad 100% aan, gefeliciteerd en bedankt!
Een perfecte salon, een uitstekend onthaal, producten van zeer goede kwaliteit en een niet aflatende geduld. Aarzel niet om een ​​kijkje te nemen, u zult niet teleurgesteld zijn.Service: Haarstyling
Een perfecte salon waar een warme sfeer hangt en waar je met je haar perfect gedaan naar buiten komt.
Erg leuk, een echte aanrader. Vooral het feit dat Nancy vloeiend Engels spreekt, helpt me enorm.
Afgelopen kerst heb ik mijn vader een waardebon aangeboden voor het knippen en op maat maken van zijn snor, met de volgende behandelingen, ter waarde van bijna 70€. Pas na betaling zie ik dat de voucher een maand geldig was. Ik vond dit merkwaardig, de reden hiervoor was dat ze niet wilde dat dit haar rekeningen zou verstoren. Ik leg hem uit dat mijn vader op reis ging, zodat hij er misschien niet meteen na de kerst aan denkt. Ze antwoordt geen zorgen als het een beetje voorbij gaat. Uiteindelijk ging hij er een paar maanden later heen, maar de manager, die zijn voucher ziet, kijkt hem aan zonder iets te zeggen en schudt haar hoofd nee. Niks te doen daar. Ik geef veel steun aan onafhankelijken die de moed hebben om te beginnen, maar voor een show die al een tijdje bestaat, vind ik het zo anti-commercieel. Het verbaast ons dat Bongo, Vivabox of anderen zo goed werken, een ongelooflijk percentage op kleine bedrijven, hoteliers enz... nemen, maar de geldigheidsdatum is in ieder geval binnen 2 jaar, verlengbaar met een supplement... Hier, een maand, 70 € in de zak voor het leveren van een krant in een envelop, zonder enige flexibiliteit 6 maanden later. Het minimum zou zijn geweest om het voor een jaar naar voren te schuiven en daarin in de begroting te voorzien. Naast onsympathiek en hooghartig. De ster is dus de verhouding tussen geleverde service en betaald bedrag. 70 € voor wind. Vluchten.
Na de Barber Shop in het winkelcentrum van Woluwe volgde ik de kapper in het nieuwe salon. Altijd glimlachend, vriendelijk en zorgzaam. Geweldig geknipt natuurlijk en je krijgt er een warme handdoek en een drankje bij. Ik kan je niets vertellen over baard omdat ik er geen kan laten groeien, maar ik weet zeker dat het net zo goed is.
Nancy knipt mijn haar al meer dan 20 jaar. Het is gewoon de beste. Niets te zeggen, altijd perfecte service Dankjewel Nancy, voor deze vele jaren.
Zeer vriendelijke en hoffelijke plaats. Ook attent en luisteren naar wat je wilt. Ze haasten zich niet en geven een kwaliteitssnit. Merci!
Ik hou van deze plek omdat het gezellig is en de kapper een dame dynamisch, vriendelijk en bekwaam is. Parkeren in de buurt is eenvoudig. Afspraken worden van de ene op de andere dag gemaakt. Sterk aanbevolen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid