facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Barbershop Candel

Barbershop Candel
Adres: Stationsstraat 97 , Zaventem 1930, BE
Telefoonnummer: 02 720 01 59
Stad: Zaventem
Route: Stationsstraat 97
Postcode: 1930


Openingstijden

Maandag: 12:00-19:00
Dinsdag: 08:00-19:00
Woensdag: 08:00-19:00
Donderdag: 08:00-19:00
Vrijdag: 08:00-19:00
Zaterdag: 08:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: kapper zaventem, kappers zaventem, kapper zaventem zonder afspraak, haarstudio avanti zaventem, kapper zaventem stationsstraat, kapper vilvoordelaan zaventem, kapsalon zaventem
Recensies
Zeer slechte service. Deze kapper sneed mijn haar niet zoals ik het wenste. Als ik hierom een opmerking maakte. Antwoorde de kapper mij dat hij alleen door hem gekende kapsels knipt. Voor andere kapsels moet je niet bij hem zijn. Bij deze zijn julie gewaarschuwd. Deze kapper verplicht om cash te betalen. Ik loop nu rond met een geschoren kapsel type hitlerjugend en het de bedoeling was om mijn lange nekharen alleen wat bij te knippen
Hans Candel is wat mij betreft de beste kapper around. Hij heeft ook een goede afspraaktool…voor mij dus een 5 star.
Onze gebruikelijke kapper was gesloten, dus gingen we naar deze. Knippen is 15€, wat al vrij duur is tegen over onze kapper. Ze hebben ons niet vermeld dat wassen ook geld kost, 8€ voor het wassen . Dus komt al neer op 23€ .Normaal betalen wij 10€ voor een knipbeurt. En onze andere kapper kan het veel beter. Bij een vriend die ook was meegekomen zijn niet al zijn nekharen weggedaan.
Kapper leuk gelegen, leuk interieur, geen bankcontact enkel cash kan je betalen! Spijtig van de zaak, je moet dus tijd hebben om je haar zo zonder afspraak te laten knippen. Want ze nemen hun tijd en spelen niet genoeg in op de klant zijn noden. Ook geen gesprek aangaan of een vriendlijk woordje plus eventueel advies. Was nu wel bediend door chari. Ook wel prijzig € 23 voor enkel wassen knippen en drogen.
Authentiek jaren 50 ingerichte kapperszaak. Altijd een goede knipbeurt bij Candel en je kan zonder afspraak gaan wat zeer handig is. Hierdoor zijn de wachttijden variabel maar zeker de moeite waard.
Heel vriendelijke mens.
Voordeur is op slot, dus je moet staan wachten tot iemand je binnenlaat. Eens binnen, moet je nog eens wachten tot er iemand komt opdagen. Vriendelijk zijn ze daar niet, verwacht geen simpele "hallo!". Gelukkig is er verder in de straat een betere kapperszaak.
Vaste klant sinds 1967of was het 68? , en nog steeds super tevreden, van grootvader, tot de vader , en nu bij Hans . Dikke merci !
Vriendelijke kapper. Neemt zijn tijd. 1 van de weinige Belgische kappers die nog afstamt van een familie van kappers. Neemt zijn job dus ook heel serieus en dat is wel een verademing tegenwoordig! Prijzen zijn ok. Als een echte barbier voorziet hij ook optioneel de verzorging van de baard
Ik kom al van kleins af aan bij kapper Candel en ben nog nooit teleurgesteld geweest! Dat je geen reservatie moet maken vind ik erg handig, al kan de wachttijd wel oplopen als er veel volk zit, dus ik ga meestal op een rustig moment.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid