facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Barbelicious barbecue en meer

Barbelicious barbecue en meer

Info

Wij verzorgen voor jullie barbecues, koude buffetten, kaasschotels, vleespakketten, gourmet,...

Geschiedenis

Barbelicious staat garant voor stijlvolle en sfeervolle feestjes. Of het nu gaat om een origineel ontbijt of uitgebreide barbecue. Bij ons kan je terecht voor je hele feest, van aperitiefhapje tot dessert.

Adres: kruisstraat 45, 3941 Eksel, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 0479257655
Stad: Eksel
Route: kruisstraat 45
Postcode: 3941



op zoek naar gerelateerd: BBQ aan huis Lommel, Barbelicious Facebook, Bbq aan huis Pelt, Winter BBQ Limburg, BBQ Pelt, Kruisstraat 45 hechtel eksel, BBQ aan huis Limburg, Camping Fuego Barbelicious
Recensies
Zeer tevreden! Barbelicious heeft een uitgebreid aanbod van BBQ menu's, gaande van eenvoudige tot de meer uitgebreide bufetten. Vlees en vis van zeer hoge kwaliteit en uitgebreid groentenbuffet. Alles vlot besteld en afgehaald wegens volzet maakten we geen gebruik van de bak-service. Alles handig verpakt en de goede raad en tips om alles optimaal klaar te maken kregen we er gratis bij. Een grote aanrader!
Leuk concept. Heerlijk gegeten.
Wij zijn keer na keer tevreden over alles wat we al bestelden! Super service...heerlijk eten...hapjes te mooi om op te eten enz enz...Zeker een aanrader voor wie graag wat meer de "echte" culinaire toer wil opgaan!
Leuke settingmaïsveld en heel lekkere gerechten! Niet zo een hele uitgebreide kaart maar zeker voor herhaling vatbaar! TOP!
We hadden een héérlijke BBQ! Alles super verzorgd en kei lekker! Een echte aanrader!
niks anders als perfect. super vriendelijk personeel.. ze hebben me last minute kei goed geholpen en lekker eten dat het was! Super uitgebreid met een betaalbaar prijskaartje. dikke dikke aanrader voor een perfecte bbq!
Enkel groente besteld maar de variatie was enorm, lekker en vers aanrader wie enkel wil BBQ'en en niet de hele dag in de keuken wil staan.
Excellente service gebracht door een topteam! Onze gasten waren zeer lovend over het lekkere eten en de vlotte bediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid