facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Barbara De Lange

Barbara De Lange

Info

Hoofdpijn, nervositeit, slecht slapen, lage rugklachten, nekpijn,... subtiele doeltreffende technieken om evenwicht/balans te herstellen in het lichaam.

Geschiedenis

Cranio-sacraal therapie is een onderdeel van osteopathie. Het cranio-sacrale systeem omvat de schedel (en de inhoud ervan), het heiligbeen en de wervelkolom (met het ruggenmerg en omhulsel). Bewegingsverlies in het systeem heeft een invloed op onze algemene gezondheid en welbevinden. Door subtiele technieken worden de structuren behandeld en gemobiliseerd zodat het zelfregulerend vermogen van het lichaam gestimuleerd worden. Klachten zoals hoofdpijn, nekpijn, stressgerelateerde problemen, aangezichtspijn, chronische sinusitits,... kunnen op deze manier verholpen worden.



"Multidisciplinaire osteopathie: craniale osteopathie, craniosacraal therapie, dr Perrin Technique en 'reset'"
Adres: Landegemdorp 5, 9850 Nevele
Telefoonnummer: 0495252508
Stad: Nevele
Route: Landegemdorp 5
Postcode: 9850



op zoek naar gerelateerd: CST technieken, Osteopathie emotionele blokkades, Ervaringen osteopaat burn-out
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid